22.05.06FARMA 2010
Miloš preživeo i treći duel
Mina, Zorica i Sajko su razgovarali o značaju jutarnje kafe i o tome kako su se mnogo bolje osećali kada su dobijali znatno više kafe, svako po 200 grama. Zorica je rekla da ona dosta toga na Farmi ne jede, ali bi svoj deo rado ustupila onima koji joj pomognu ili su joj pomogli u nekom poslu. Dodala je da je Gagi dobar gazda i da je dobro rasporedio poslove, međutim, za razliku od svojih prethodnika, ništa ne radi.
Mina je ćaskala sa Sajkom i Zoricom. Tema je bio Đus za koga je Mina rekla da je jako dobar i skroman dečko, ali da nema puno prihoda od muzike kojom se bavi. Zorica je rekla da će mu učestvovanje tipu emisija kakva je Farma doneti potrebnu popularnost.
Napolju su Sako i Maca šetali pse koji su im se u jednom trenutku otrgli i počeli da jure guske. Njih dvojica su posle kraće jurnjave po dvorištu uspeli da uhvate pse.
U dnevnoj sobi Maja, Dragana i Zorica razgovaraju o Mirinom mogućem povratku iz izolacije. Maja je rekla da bi svima bilo drago da Mira pobedi u duelu. Zorici je zasmetalo to što je Miloš očistio samo svoju kuću za izolaciju, ne i Mirinu. Maja je predložila Mileni i Miri da očiste obe kuće, međutim one nisu to učinile. Zorcica je rekla da je to dužnost sluga, i da niko drugi ne treba da radi tuđe poslove.

22.05.15

Gagi je došao kod Miloša u izolaciju. Miloš mu je rekao da treba da gleda sebe i da je on najbolji gazda kojeg su imali. Gagi mu je rekao da je mislio da je razlog Miloševog neprijateljskog ponašanja prema njemu osveta zbog njegovog izbora sluga. Miloš mu je rekao da je jedini razlog zbog kojeg ga je budio taj što je bolje da ga cela nacija vidi kao vrednog gazdu, a ne osveta.
Ovonedeljni duel je vodio Nigor, drugoplasirani farmer iz prošlog serijala. Videvši ga, svi farmeri su se obradovali. Mirjana je bila bolja u duelu, međutim na kraju je Miloš imao više glasova publike i tako ostao bar još jednu nedelju na Farmi.
Miloš i Đus su sedeli u dnevnoj sobi i ispijali rakiju. Đusu je zasmetalo jer Miloš u svakoj rečenici spomene ime nekog farmera i počinje da ga ogovara. On mu je rekao da deli mišljenje ostalih farmera prema što se njega tiče, ali da opet misli da on nije loš čovek. Skrenuo mu je pažnju da manje obraća pažnju na kamere i publiku. Miloš je mislio drugačije, rekao je da je publika njegova moć. Njih dvojica su počeli da se prepiru oko prženja jaja. Miloš je rekao Đusu, neprijatnim tonom, da mu isprži jaja i krompir što ga je iznerviralo. Posle više razmenjenih verbalnih uvreda Miloš je napustio trpezariju, a za njim su krenuli Gagi i Đus. Đus je tvrdio da mu je Miloš rekao da „mu mama prži jaja“, a Gagi ga je podržao. Miloš je zatim otišao u spavaću sobu, a Đus mu je doneo kajganu koju je on pojeo. Naravno, ni to nije prošlo bez nekoliko razmenjenih uvreda, pa mu je Miloš rekao da će dokazati naciji da je Đus homoseksualac. Gagi i Đus su otišli u spavaću sobu ne bi li probudili Miloša koji se pretvarao da čvrsto spava. Pored brojnih verbalnih provokacija koje nisu kažnjive, Đus je fizički i seksualno zlostavljao Miloša što se na Farmi kažnjava najstrožom kaznom. Zbog toga što je Đus uhvatio za zadnjicu Miloša i stavljao prst na isto mesto Zadruga je odlučila da ga kazni diskvalifikacijom. Po čitanju pisma, koje su farmeri dobili ubrzo posle incidenta, Đus je mirno reagovao i izjavio da mu je drago što izlazi sa Farme i da jedva čeka da vidi svoju devojku. Većina farmera je odluku Zadruge primila sa negodovanjem, a Gagi se najviše potresao. Farmeri su otpratili Đusa do kapije, dok je za to vreme Miloš objašnjavao Raki šta se desilo.
22.05.20Po Đusovom odlasku farmeri su se okupili za stolom. Gagi je rešio da kaže Milošu u lice sve što je mislio o njemu. Njemu se pridružio Maca koji salvama psovki vređa Miloša. Pridružio im se i Firči. U jednom trenutku Gagi je prišao Milošu u 4 puta mu viknuo na uvo, a zatim mu je doneo pogledalo da se pogleda.
Povezana vest:  IGRA NAJVEĆEG TAJKUNA U SRBIJI, A OVO MU JE NAJTEŽE PALO: Srpski Blejk Karington doživeo ŠOK kad je saznao ovu informaciju!