04.06.01FARMA 2010

 

Da li će Miloš ponovo pobediti u duelu?

 

Ovonedeljni duelisti su Miloš i Maja. Miloša su ubedljivom većinom izabrali farmeri, dok je Maja imala najmanje glasova publike. Maja je rekla da ne želi da uči poljoprivredu, na šta joj je Miloš odgovorio da i da želi ne može da nauči.

 

Dan na Farmi je počeo tako što je Firči, u želji da se osveti Milošu za polivanje kofom vode, polio Miloša sa dve kofe vode.

 

Miloš je, pre Firčijeve osvete, odveo magarca ispred ulaznih vrata gazdine kuće i tamo ga vezao. Pošto je magarac izvršio nuždu ispred gazdinih vrata, Miloš ga je odvezao. Maca i Raka su prisustvovali Miloševom polivanju, pa je Maca prokomentarisao kako će Miloš i njega okupati ako bude sedeo pored Firčija.

 

Miloš je otišao do spavaće sobe kako bi probudio Minu i rekao joj kako je vezao magarca ispred gazdinih vrata. Za to vreme je Firči probudio ostale farmere u nameri da održi sastanak na kome je svim farmerima podelio zadatke. Raki je rekao da će morati da provede dan sa Zoricom uz uslov da mu ruka bude vezana za Zoričinu. Svoju odluku je Firči obrazložio kao jedini način da se Miloš ne približava Raki.

Povezana vest:  MADONIN FILMSKI DEBI „FILTH AND WISDOM" U UTORAK NA MTV KANALU

 

04.06.05Miloš i Mina su šetali pse. Razgovarali su o izboru duelista. Miloš joj je rekao da njen štapić ne sme biti odlučujući zbog publike. Mini nije bila jasna Miloševa strategija, na šta je prokomentarisala da ona ide samo srcem.

 

Firči, Raka i Maja su sedeli na klupici. Firči je prepričavao kako je polio Miloša vodom. Počeo je da imitira Miloševo prepričavanje događaja, način na koji je on Zorici ispričao šta mu je Firči uradio.

 

Miloš je rešio da pomogne Nemanji u čišćenju obora. Kroz neobavezno ćaskanje o svakodnevnim dešavanjima Miloš je pokušavao da provuče priču o farmerima. Nemanja ga je ignorisao i razgovarao isključivo o radu na Farmi. Miloš je krenuo sa ogovaranjem Firčija. Tvrdio je da je Firči užasan čovek. Dodao je i da iako Firči i ostali misle da su ga nasamarili polivanjem vodom zapravo nije tako, i da je on poentirao. Rekao je da je Macu odavno procenio i da sada Maca ne sme u oči da ga pogleda jer mu je pijan dao štapić. Za Maju je prokomentarisao da nikada ne jede ručak koji je ona skuvala jer kada bi to učinio, verovatno bi se otrovao.

Povezana vest:  Discovery kanal obeležava pedeset godina od ubistva Džona Kenedija nizom dokumentarnih programa uz ekskluzivne snimke i sagovornike

 

Zatim je Miloš otišao kod Zorice koja je sedela na bini. Pokušao je da joj objasni razlog zbog kojeg ga je Firči polio vodom. Priznao je da je on prvi polio Firčija. Zbog svega što se desilo, on je odlučio da uvek pored kreveta ima čašu vode u odbrambene svrhe. Tvrdio je kako je Firčija mogao bolje da „zakači“ vodom da nije bilo kamere iza. Takođe je rekao da je Firči tri puta posle toga pokušao da mu se osveti, ali da je on ipak stari lisac i da ga Firči ne može tako lako nadmudriti. Zorica mu je skrenula pažnju da je to igrica njih dvojice i da će ta igrica trajati do kraja Farme. Pitala ga je da li ima neki predosećaj ko će ispasti sa Farme. Miloš je rekao da je velika konkurencija između Mace, Sajka i Maje, i da će neko od njih troje sigurno napustiti Farmu.

Povezana vest:  SBB najavljuje treću sezonu serije "Ubice mog oca" - ekskluzivno na TOP kanalu od 12.11.

 

04.06.25Miloš je razmišljao o tome koga bi izabrao za sluge ukoliko bi bio gazda. Zaključio je da bi za sluge izabrao Maju i Firčija. Za to vreme u spavačoj sobi su Mina i Dragana razgovarale o Milošu.

 

Dragana je rekla da je pukla zbog Miloša, da više ne može da ga sluša. Mina je, osim komentara kako je i njoj dosta Miloša, uglavnom ćutala. Dragana je rekla da joj Miloševi napadi na farmere stvaraju negativnu energiju iako ona nije učesnik svađa.

 

U izboru duelista većinu štapića je dobio Miloš i tako postao prvi ovonedeljni duelista. Drugi duelista, farmer sa najmanje glasova publike, je Maja Odžaklijevska.

 

Maca je održao kraći govor o Milošu, za koga je rekao da je socio-kulturološkom blam i problem za iole civilizovano društvo. Maja je obavestila sve farmere da ne želi da uči poljoprivredu, na šta joj je Miloš rekao da ne bi mogla da nauči čak i da hoće.