BODY BIZARRE 4

U četvrtoj sezoni emisije „Ljudsko telo: Neobične priče“ pratite fascinantne priče ljudi koji žive sa nekim od retkih i najmisterioznijih medicinskih dijagnoza na svetu.

Nova serija otkriva desetine novih, zapanjujućih medicinskih stanja i omogućava gledaocima da se pridruže pacijentima na njihovim putovanjima, koja obuhvataju više od 20 različitih zemalja.

Od čoveka sa tumorom većim od njegove glave, do dečaka koji ima treću ruku, serija prvi put omogućava gledaocima uvid u neobične, nepoznate i ranije neprikazane medicniske priče.

Povezana vest:  EKSKLUZIVNO ZA E!: Kim Kardašijan priseća se zastrašujućih trenutaka tokom pariskog napada u ovonedeljnoj epizodi serije Keeping Up With the Kardashians

Radeći sa svetski poznatim lekarima, svaki od pojedinaca – od kojih se neki bore za život – podeliće priče iz prve ruke o svojim iskustvima i serija će ih pratiti dok se podvrgavaju velikim transformacijama, od tretmana sa višestrukim operacijama do nekonvencionalnih terapija.

Upoznajte se sa pričama ovih pojedinaca dok pokazuju izuzetnu izdržljivost i želju da prevaziđu svaku prepreku, uprkos izgledima koji su, kako se čini, okrenuti protiv njih.

Povezana vest:  Nova sezona „Ulične trke: Nju Orleans" na Discovery kanalu

Od četvrtka 1. septembra u 21:00 na TLC kanalu.