Predstojećeg vikenda na programu su utakmice 21. kola Bundeslige, koje će otvoriti Augsburg i Bajer. “Farmaceuti” odlaze na gostovanje nakon važne pobede nad trećeplasiranim Ajntrahtom, u prethodnom kolu, dok je mini serija pobeda Augsburga prekinuta prošle nedelje u Majncu. San ekipe iz Leverkuzena o učešću u Ligi šampiona ponovo je blizu ostvarenja, zahvaljujući fantastičnoj igri Meksikanca Havijera Ćićarita Hernandesa, koji je u poslednja dva meča postigao tri gola.

Herta je doživela neugodan poraz na gostovanju u Gelzenkirhenu, a nakon tri izgubljena meča i jedne pobede u 2017. godini, ekipa iz Berlina se nalazi na bod od mesta na tabeli koje vodi u kvalifikacije za evropska takmičenja. Na gostovanje Herti dolazi aktuelni šampion, ekipa Bajerna, koja je do pobede nad Ingolštadom došla pogocima u devedesetim minutima meča. Ekipa Karla Anćelotija ima sedam bodova prednosti u odnosu na Lajpcig, a minulog kola Manuel Nojer je proslavio jubilej, stoti meč u Bundesligi bez primljenog gola.

Povezana vest:  Serija "Služba za spasavanje aligatora" na Animal Planetu

Svakog takmičarskog vikenda u Bundesligi, program Eurosporta 2 počinje u petak oko 19:45, polusatnom emisijom koja prethodi prvom duelu kola. U subotu, prvi prenos počinje u 15:30, potom sledi magazin “Poluvreme”, a od 18:30 na programu je još jedna utakmica. U nedelju, prvi meč startuje u 15:30, potom sledi druga utakmica od 17:30, a po okončanju poslednjeg duela kola, na programu je “Pregled Bundeslige”, gde će tokom sat vremena ljubitelji fudbala videti sve najvažnije trenutke minulog kola.

Povezana vest:  Lalatović vodi ekipu protiv Javora, uslovno kažnjen na šest meseci

Parovi 20. kola:

17.02. 20:30

FC Augsburg-Bayer Leverkusen     uživo na Eurosportu 2

18.02. 15:30

  1. FSV Mainz 05-SV Werder Bremen

Dortmund-Wolfsburg

Eintracht Frankfurt-Ingolstadt

Hertha Berlin-Bayern Munich    uživo na Eurosportu 2

Hoffenheim-Darmstadt

18:30     Hamburger SV-SC Freiburg     uživo na Eurosportu 2

19.02. 15:30

  1. Monchengladbach-RB Leipzig uživo na Eurosportu 2

17:30     FC Koln-Schalke     uživo na Eurosportu 2