Ovog aprila na Discovery kanalu ljubitelje akcije i borilačkih veština očekuje novo ostvarenje poznatog glumca i producenta Idrisa Elbe, pod nazivom „Idris Elba: Borac“. Elba kreće u najveći, fizički i mentalni izazov u svojoj karijeri – trenira da postane profesionalni kik-bokser kako bi se borio protiv iskusnog borca u ringu u meču bez ograničenja

Ovo nije gluma. Ne postoji scenario. Ova borba je realna, kao i potencijalne posledice.

Saradnja ovog glumca sa kompanijom Discovery Networks International pruža gledaocima mogućnost da zavire dublje u svet Idrisa Elbe – običnog čoveka, a ne Idrisa Elbe – glumca, prikazujući šta ga sve motiviše, koje su njegove težnje u životu, koji su to izazovi sa kojima se suočava i koje želi da prevaziđe.

Serija je snimana na nekoliko lokacija: u Britaniji, na Kubi, u Japanu, Južnoj Africi i na Tajlandu. Sastoji se od tri jednosatne epizode, a producirali su je kompanija Shine North i producentska kuća Green Door Pictures. Premijera serijala “Idris Elba: Borac” zakazana je za subotu 15. april u 21:00 na Discovery kanalu. Elba je prethodno sarađivao sa kompanijom Discovery na uzbudljivom serijalu “Idris Elba: Bez ograničenja”.

Povezana vest:  Milojević: Ne sme biti opuštanja protiv Vršca

Kroz teške treninge, Idris otkriva šta je zaista potrebno da se postane profesionalni borac i forsiraće sebe do krajnjih granica kako bi prevazišao bol i strah, usavršio specijalne tehnike i veštine, i osigurao da njegovo telo i um budu spremni za borbu. Njegova slava mu ne garantuje mesto u ringu; to mesto mora da se zasluži. Ne bi li povećali njegove šanse da učestvuje u glavnom događaju, Idrisu će pomagati bivši svetski šampioni i treneri, koji će u njegovu obuku uključiti neuobičajene metode treniranja i režime ishrane. Elba se u mladosti rekreativno bavio kik-boksom, ali se nikada nije borio profesionalno.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, Nikoliju posetio psihijatar zbog depresije, Knez sve nervira u Bahandiju, najviše Gocu Tržan, Biljana Cincarević izbačena!

“Profesionalna borba je bila moja dugogodišnja ambicija”, rekao je Elba. “Ulazak u ring kako bih testirao sebe je izazov koji sam tražio već neko vreme.”

Mejdžori Kaplan (Marjorie Kaplan), direktorka sadržaja u kompaniji Discovery Networks International je izjavila: “Ova snažna, i ujedno intimna serija prikazaće gledaocima Idrisa kakvog do sada nisu imali prilike da vide putem njegovog fantastičnog rada na filmu. Od istočnog Londona do Dalekog istoka i Kariba, on će ispitivati snagu, istrajnost i duhovnost kroz različite borilačke veštine i njihove fascinantne istorije. Uzbuđeni smo što je Idris odabrao Discovery kanal da ispriča svoju priču i predstavi svoje neverovatno putovanje.”

Ed Sajer (Ed Sayer), potpredsednik produkcije i razvoja dokumentarnih žanrova kompanije Discovery Networks International je rekao: “Idrisovo poverenje i kontinuirano partnerstvo sa kompanijom Discovery je dokaz da mi imamo jedinstvenu priliku da delimo njegovu priču širom sveta. Njegova priča je izrazito lična, više nego inspirativna i prikazuje putovanje jednog čoveka koji želi da savlada svoje strahove, izazove i samog sebe. To će biti pravi uvid u Idrisov život i upravo Discovery kanal će da podeli ovu priču sa gledaocima.”

Povezana vest:  Platforma Netfliks otkazala snimanje serije u Turskoj zbog gej lika

“Ovo je najambiciozniji projekat koji smo do sada uradili sa Idrisom. On je promenio svoj način života ne bi li se spremio za borbu, i prevazišao je velike prepreke na tom putu. Način na koji je Idris savladao sve te prepreke, je ono što ovu seriju čini otkrivajućom i neodoljivom”, rekao je Rik Mari (Rick Murray), izvršni producent kompanije Shine Nort.