Dr Teri Dubrou i dr Pol Nasif vraćaju se u operacionu salu kako bi popravili neuspele estetske zahvate koji su obogaljili živote i uništili duh pacijenata, i koji u njima vide svoju poslednju nadu. Ugledni eksperti kada se radi o reviziji hirurških zahvata iz domena plastične hirurgije, čvrsto su rešeni da i dalje pomažu pacijentima kako bi im vratili samopouzdanje, bez obzira da li se radi o potrazi za savršenstvom ili je u pitanju jednostavna želja da se ponovo osećaju kao ljudi. Ogroman je broj pojedinaca kojima je je potrebna lekarska pomoć, a dr Dubrou i dr Nasif nastavljaju da se sreću s hirurškim promašajima čija popravka zahteva njihovo celokupno iskustvo, što će gledaoci imati prilike da vide u novim epizodama kada serija Botched krene s prikazivanjem 28. aprila u 21:00 ekskluzivno na kanalu E!.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE 2011, SUPERFINALE VELIKOG MUZIČKOG ŠOUA NA PRVOJ SRPSKOJ TV!!!

U prolećnoj premijeri sezone, ženski imitator traži mišljenje dr Dubroa o podmlađivanju starih grudnih implantanata, dr Nasif se bavi teškim deformacijama nosa, a oba doktora upoznaju ženu koja ima najveće grudi u Evropi i sada želi da joj se zadnjica slaže sa njima. Tokom sezone, doktori se susreću sa muškom “domaćicom” čija je želja da poveća ionako prevelike usne; dr Dubrou upoznaje ženu koja je prošla devet neuspelih zahvata povećanja grudi i nada se da će joj pomoći da ostvari životni san i postane prvi fitnes model koji je paraplegičar; dr Nasif pokušava da pomogne čoveku sa tri obrve, a međunarodni fanatik plastične hirurgije, Rodrigo Alveš, nakon što je prethodno odbijen od strane doktora, vraća se da još jednom potraži lekarsku pomoć posle prolaska kroz tri operacije nosa za manje od godinu dana.

Povezana vest:  Filipović: Nagrada za najboljeg je potvrda kvaliteta cele generacije

Za produkciju serije Botched, zadužena je Evolution Media i izvršni producenti Daglas Ros, Aleks Baskin i Met Vestmor. Dr Teri Dubrou i dr Pol Nasif, kao i Robert Kerol, Aleks Baskin, Sara Kejn i Bil Povletič, bili su koproducenti serije.