Tokom prethodne tri sezone „Pinkovih zvezdica„, najpopularnijeg muzičkog takmičenja na Balkanu, domaća javnost imala je priliku da upozna veliki broj maestralnih pevačkih talenata koji su svojim impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima, o kojima se i danas priča, oduševili čitav region, a sada je došao trenutak da milioni gledalaca Televizije Pink upoznaju nove talente!

Povezana vest:  Domaći serijski program ponovo na ružičastoj televiziji

Posle letnje pauze, muzičko takmičenje koje je nakon svog prvog emitovanja osvojilo srca publike, vraća se na TV ekrane, a u novoj, četvrtoj sezoni, gledaocima Pinka predstaviće se najtalentovaniji mladi pevači iz celog regiona.

Hiljade mališana okušalo je svoju sreću na audicijama koje su održane u celom regionu, a oni najbolji imaće priliku da stanu na veliku scenu i svoj talenat predstave milionskom auditorijumu.

Povezana vest:  Premijera treće sezone nagrađivane HBO serije "Naslednici" 18. oktobra

Voditeljka će i u ovoj sezoni biti Marijana Mićić, a ko će naše najtalentovanije takmičare bodriti, savetovati i ocenjivati iz čuvenih crvenih stolica, ostaje da saznamo u petak, 20. oktobra u 21 čas na Televiziji Pink, kada će zvanično početi najspektakularnija sezona „Pinkovih zvezdica“ do sada!