E! omogućuje propusnicu za neometan pristup iza scene, kao i uvid u život dama čija reč  ima težinu u muzičkom biznisu, kada nova dokumentarna serija The Platinum Life bude premijerno emitovana 22. oktobra u 21:00. Tokom osam jednočasovnih epizoda, gledaocima će se predstaviti Asiah Collins, Alycia Bella, La’Myia Good, Shantel Jackson, Nazanin Mandi, Lola Monroe i Crystal Smith. One su važan deo VIP života svojih jačih polovina a koji, opet, predstavljaju neka od najznačajnijih imena u muzičkom svetu kao što su Nelly, NE-YO, Eric Bellinger i drugi. Dok žongliraju sopstvenim karijerama i pokušavaju da se ostvare, ove žene su uporne i neće dozvoliti da im se bilo šta ispreči na putu uspeha. Ipak, život pod reflektorima dolazi sa pravilima koje ove dame moraju da ispoštuju. Hoće li dozvoliti da budu ukalupljene ili će slediti svoje instikte?

GLAVNE DAME U SERIJI THE PLATINUM LIFE:

Asiah Collins

Udata za multi-platinastog izvođača, kompozitora i producenta Kida Inka

Asiah je najmlađa u krugu prijatelja i naporno radi kako bi postigla balans između zabave i odgovornosti. Ona se suočava sa dilemom kako da uravnoteži obaveze vezane za karijeru, i da bude roditelj svojoj kćerki zajedno sa suprugom Kidom Inkom. Asiah je odana prijateljica i to očekuje i od drugih, ali nastavlja da bude tvrdoglava oko nekih nerešenih pitanja sa Crystal.

Povezana vest:  Premijera filma Čudesna žena 1984 na HBO GO-u 11. maja

Alycia Bella

Odnedavno slobodna

Alycia Bella je pevačica, glumica, ambiciozni DJ i veoma je eksplozivna. Činjenica da nema stalnog partnera samo pojačava stres, ali Alicya se trudi da ga kontroliše i izvuče pouke iz grešaka i pokušaja.

La’Myia Good

Udata za Gremijem nagrađivanog pevača, kompozitora i producenta Erica Bellingera

La’Myia trenutno ima mnogo stvari o kojima vodi računa. Zauzeta je sopstvenom karijerom, pokušavajući da balansira između svog filantropskog angažmana i majčinstva, dok se trudi da brak sa suprugom Ericom Bellingerom održi strastvenim. Za razliku od nekih žena, La’Myia je u industriju zabave ušla sa sedam godina, zajedno sa svojom sestrom, glumicom Meagan Good. Ona predstavlja osobu koja se ne kaje i konfrontacija joj nije strana, pogotovo kada je u pitanju njena najbolja prijateljica Crystal.

Povezana vest:  Serijal „Neuništivi” premijerno na Discovery kanalu od 7. septembra

Shantel Jackson

U vezi je sa Gremijem nagrađivanim reperom, pevačem, kompozitorom i producentom Nellyjem

Shantel smatra da se u vezi sa Nellyjem konačno oseća kao da je našla srodnu dušu. Nelly je upravo kupio novi dom u Los Anđelesu za njih dvoje, i napominje Shantel da bi beba bila pravi korak u njihovoj vezi. Međutim, Shantel je usredsređena da svoju karijeru podigne na viši nivo i želi da što više odloži rađanje deteta.

Nazanin Mandi

Verena za Gremijem nagrađivanog pevača, kompozitora i producenta Miguela

Nakon jedanaest godina uspona i padova u vezi sa čovekom svog života, Nazanin je zvanično verena za Miguela i trenutno je zauzeta planiranjem velikog venčanja sledećeg proleća. Ipak, Nazanin nije preokupirana samo planiranjem nezaboravne svadbe, već i lansiranjem spostvene etikete bikinija, modelingom i radom na karijeri pevačice.

Lola Monroe

U vezi je sa reperom, kompozitorom i producentom Kingom Losom

Nakon što je nominovana za Najboljeg ženskog hip hop izvođača na dodeli BET nagrada, Lola Monroe je tri godine odsustvovala sa pozornice kako bi bila super-mama svom sinu Brixtonu. Sada Lola želi da se vrati na pređašnje pozicije kada je u pitanju karijera i naprečac osvoji muzičku industriju. Ulozi su veliki kada je ovaj povratak u pitanju i sada je je za nju „biti il’ ne biti”. Imajući to na umu, njen dugogodišnji partner King Los moraće da preuzme deo kućnih i roditeljskih obaveza.

Povezana vest:  Indijska kompanija žali zbog curenja epizode Igre prestola

Crystal Smith

Njen suprug je višestruki Gremijem nagrađivani pevač, kompozitor, producent i glumac NE-YO

Crystalin partner je NE-YO, ali kao najnoviji član „The Platinum Life”, ona još mora da uči. Čini se da je odlučna kada je postavljanje pravila u pitanju, i želi da živi onako kako je zamislila. Dok njen pogled na svet bez ružičastih naočara dovodi do toga da “perje leti na sve strane”, ona je fokusirana na svoj kanal posvećen kuvanju i dizanje sopstvenog biznisa na viši nivo.

The Platinum Life su producirali STXtv i Tower 2 Productions a Ryan Holcomb, Jason Goldberg, Shanta Conic i Kim McKoy bili su izvršni producenti.