Televizija Pink, bila je sinonim za najbolji strani filmski i serijski program,  a kako su se zahtevi i ukus publike menjali, tako je i Pink televizija nastavila da pravi najgledaniji program.  Veliki deo nas, i dalje,  na domaćim kanalima ne može da pronađe pandan selekciji koju pamtimo sa početka Pink imperije.

Zbog upravo te potrebe za filmskim sadržajem,  Pink Cinema paket, koji obuhvata  čak 13 žanrovski profilisanih kanala, pravo je utočište za sve filmofile tokom cele godine. Kako je u vreme praznika, slobodnog vremena više, pa i želje za dobrim kinematografskim ostvarenjima , na filmskim kanalima Pink Cinema paketa moćićemo da pratimo neke od najnovijih, ali i najbolje ocenjenih filmova američke produkcije.

Povezana vest:  Ispraćaj 2020, onako kako joj i dolikuje- "RAKETNA JELKA" premijerno na kanalu Discovery 19.12. u ponoć

U novogodišnjoj noći, na kanalu Pink Premium, od 22 časa možete pratiti film “Robin Hud” iz 2010. godine, u kom glavnu ulogu tumači Rasel Krou, a koji priča dobro poznatu priču o najpoznatijem odmetniku Engleske.

U istom terminu na kanalu Pink Thriller  možete gledati najbolje ocenjen film svih vremena, nominovan za čak sedam Oskara,  “Bekstvo iz Šošenka”, sa Timom Robinsom i Morganom Frimenom u glavnim ulogama.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, Katarina našla imunitet i osvojila dupli glas, Nikola sumnja da ispadaju ili on ili Toni

Od  23 časa na kanalu Pink Comedy, možete gledati  urnebesnu komediju “Internship” prevednu kao “Mlađi referentni” sa Ovenom Vilsonom i Vinsom Vonom u glavnim ulogama. Ova američka komedija prati život dva sredovečna prodavca koja su u savremeno doba, prinuđena da angažuju mlade genijalce iz Googla  koji će im pomoći da ožive svoj biznis.

Za prave romantike na kanalu Pink Romance od 23 časa , 31. decembra,  pogledajte film “Komplikovano je” iz 2009, u kom glavnu ulogu tumači trostruka dobitnica nagrade Oskar, Meril Strip.  Pored Meril, glavne uloge tumače Alek Boldvin I Kris Martin koji garantuju dva sata dobrog provoda.

Povezana vest:  Premijera druge sezone HBO serije "Hronike Tajms skvera" 10.septembra

Ako tačno u ponoć prebacite na Pink Crime and mystery, novu godinu ćete početi ekranizacijom popularne kompjuterske igrice,  “Hitmen: Plaćeni ubica”.

U jedan sat posle ponoći, odmah nakona vatrometa i čestitki nove godine, na kanalu Pink Movies, možete pogledati romantičnu dramu “Aloha” iz 2015. godine sa Bredlijem Kuperom, Emom Stoun, Rejčel Makadams i Bilom Marijem u glavnim ulogama.

Novogodišnji filmski maraton kakav ste čekali!