Ovog proleća programska šema najgledanije komercijalne televizije, TV Pink, postaje bogatija za još jednu emisiju, jer će se od 3. marta svake subote i nedelje emitovati emisija „Žikina Šarenica“, autora i voditelja Živorada Žike Nikolića.
Nakon pregovora, sada je i zvanično potvrđeno da će se Žikina autorska emisija „Žikina Šarenica“ emitovati na TV Pink, a poznati voditelj se danas sastao sa vlasnikom TV Pink, Željkom Mitrovićem, kada je i potpisan ugovor.
Prema dogovoru, emisija „Žikina Šarenica“ počeće sa emitovanjem u subotu, 3. marta i emitovaće se i subotom i nedeljom, u trajanju od tri sata.
Žika Nikolić je potvrdio da je postao deo najveće medijske kuće u ovom delu Evrope, TV Pink.
– Dogovorili smo se. Što se priprema za emisiju tiče, imamo još vremena, doterivaćemo i sređivaćemo sve, da bude kako treba i da se predstavimo gledaocima najlepše što umemo – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Nova epizoda serije “Okruženi ćerkama” na TLC kanalu


S obzirom na to da je emisija „Žikina Šarenica“ Nikolićev brend, pod ovim imenom će se emitovati i na TV Pink od 3. marta.
– Emisija se neće razlikovati, prelazim ovde sa kompletnom emisijom. Malo ćemo menjati nešto u scenografiji, a što se sadržaja tiče, sve će ostati isto. Doduše, trajaće duže – tri sata, umesto dva, svake subote i nedelje. To je jedino što je novo, sve ostalo će biti kako je bilo i do sada. Emisija će se zvati „Žikina šarenica“ – rekao je Žika Nikolić i dodao:
– Ekipa TV Pink je odlična, izvanredni su. Drago mi je da sam naišao na ekipu koja je spremna da radi jer je ovo zajednički posao. Ovakva emisija zahteva timski rad. Očekujem da to bude još bolje nego do sada. Na TV Pink je ekipa mlađa i ornija za posao.
Autorska emisija Žike Nikolića, „Žikina Šarenica“ emitovaće se od 3. marta svake subote i nedelje na TV Pink!

Povezana vest:  Australijan Open na Eurosportu