Na kanalu SCI FI u nedelju 18. marta u 21:00 premijerno će biti prikazana treća sezona serije Mađioničari. Ovog puta Brakebills ekipa će morati da se suoči sa protivnicima bez pomoći svojih magijskih moći.

Posle dešavanja u prethodno sezoni, kada je Quentin (koga glumi Jason Ralph) ubio jednog od bogova, Umber, ljudski rod je lišen magije a bez nje sve je mnogo teže. Niko nema magijske moći, ali kod svakoga se to različito odražava. Heroji brzo otkrivaju da je Julia (koju tumači Stella Maeve) jedina koja ima moći i ona kreće sa Quentin-om u potragu za nekim ko im može pomoći da otkriju da li njene sposobnosti mogu da preokrenu svet.  Margo i Eliot moraju da se suoče sa vilinskom kraljicom, sa kojom se ne slažu najbolje. Ova situacija najviše utiče na Penny-evo zdravlje, čija bolest u ljudskom svetu napreduje alarmantno, a jedino mesto gde je relativno bezbedan je biblioteka.

Povezana vest:  Treća sezona Into the Badlands večeras u 22:45 na AMC kanalu

Glavni lik serije je Quentin Coldwater, koga srećemo kao maturanta opčinjenog fantastikom. On nije verovao u natprirodne moći i magiju sve dok ga nisu primili u elitnu školu magije u Njujorku. Od tog trenutka, on se uverio da je fantastični svet o kome je sanjao stvaran, ali i opasan.

U seriji glume Jason Ralph (Aquarius, A Most Violent Year), Stella Maeve (The Runaways), Hale Appleman (Private Romeo, Teeth), Arjun Gupta (Sister Jackie) i Olivia Taylor Dudley (Paranormal Activity: The Ghost Dimension, Transcendence, The Vatican Tapes). Serija je snimana u Vankuveru u Kanadi.

Povezana vest:  Discovery Science proslavlja Svetski dan nauke i donosi gledaocima mogućnost da iskuse virtuelnu realnost

Premijera  treće  sezone serije Mađioničari zakazana je za nedelju 18. mart u 21:00 na kanalu SCI FI.