– Premijerno prikazivanje treće sezone originalne AMC-ove serije Into the Badlands počinje 26. aprila u 22:45. Interesantna mešavina apokaliptične priče i mističnih borilačkih veština, već je u prvoj sezoni (emitovanoj 2015.) zabeležila veliku gledanost. Sa rastom polularnosti povećao se i broj epizoda po sezoni, pa nas u trećoj očekuje čak 16 novih epizoda, a potpisan je i ugovor za snimanje četvrte sezone.

Treće poglavlje Into the Badlans prati Sunnyja (Daniel Wu iz filma Tomb Raider), koji sada živi izvan svih baronija u nameri da zaštiti svog malog sina Henry-ja, nakon smrti Veil. Međutim kada Henry oboli od misteriozne bolesti, Sunny je prisiljen da udruži snage sa Bajie (Nick Frost, film Shaun of the Dead) i vrati se u Badlands, gde Udovica (Emily Beecham, film Daphne) i Baron Chau (Eleanor Matsuura, film Wonder Woman) vode rat koji je destabilizovao ceo region. Bez Tildine  (Ally Ioannides, serija Parenthood) i Waldove (Stephen Lang, film Avatar) podrške, Udovica mora da pronađe nove saveznike u Lidiji (Orla Brady, serija Fringe) i Nathanielu Moon-u (Sherman Augustus, serija Westworld) – bivšeg regent koji je izgubio ruku u okršaju sa Sunny-jem i Bajie u drugoj sezoni. Kada misteriozni nomadski vođa poi menu Pilgrim (Babou Ceesay, serija Guerilla) sa misijom da obnovi Azru i donese novu eru “mira”, stari neprijatelji moraju da se udruže da bi sačuvali Badlands.

Povezana vest:  FARMA 2010, Nova sezona od 19. septembra!

Glavne uloge u seriji tumače: Aramis Knight (Enders Game) kao M.K., Lorraine Toussaint “Orange is the New Black) kao Cressida, Ella-Rae Smith (Clique) kao Nix, Lewis Tan (Iron Fist) kao Gaius and Dean-Charles Chapman (“Game of Thrones) kao Castor.

Seriju uz AMC Studios potpisuju izvršni producenti, reditelji i pisci Alfred Gough i Miles Millar (Smallville) sa Oskarom nominovanim izvršnim producentima Stacey Sher (Django Unchained) Michaelom Shambergom (Contagion), i Davidom Dobkinom (The Judge), Stephenom Fung-om (Tai Chi Zero), Michael-om Taylor-om (TURN: Washington’s Spies) i Wuom. Nova sezona biće emitovana u 16 epizoda.

Povezana vest:  Premijera serije "Neuspele plastične operacije" na TLC kanalu

PHOTO: Aidan Monaghan/AMC