Valemont Show LogoVALEMONT- nova vampirska serija na MTV-ju u ponedeljak u 22h!

 

U ponedeljak, 20. septembra, u 22h počinje sa emitovanjem MTV-jeva visokobudžetna igrana serija „Valemont“. Radnja je smeštena između zidina ovog prestižnog univerziteta, I bavi se životom njegovih diplomaca. Iako spolja ova cenjena institucija izgleda kao I sve druge  škole, ona krije tajnu. Veliku tajnu. Naime, njeni student su. vampiri!

 

MTV-jeva igrana serija koja će vas uvući u mračne tajne univerziteta na kojem je najvažnija lekcija preživljavanje, jer njegovi studenti su… vampiri!

Povezana vest:  Modni brend moli zvezdu serije Jersey Shore da ne nosi njegovu odeću

Univerzitet Valemont je poput bilo kog drugog eksluzivnog koledža sa Istočne obale. Bogati studenti, izvrsno nastavno osoblje, impresivni diplomci. Ali Valemont ima tajnu. Vrlo opasnu.

 

Naše oči u ovom misterioznom svetu privilegija i moći pripadaju Gracen. Pošto je saznala od policije da je otkriveno telo za koje se veruje da je njen brat, Eric Gracen, Sophie uskoro shvata da to nije cela priča. Ona krade mobilni telefon koji je pronađen među ličnim stvarima njenog brata i tako otkriva da je on bio student Valemonta. Sakriva svoj pravi identitet i uključuje se i sama u život univerziteta, nameravajući da otkrije šta se tačno dogodilo bratu koga nije videla godinama – i ko ga je ubio. Kroz seriju tekstualnih i video poruka na Ericovom telefonu, Sophie uklapa delove slagalice ove misterije i otkriva da njegova sudbina može uskoro postati i njena.

Povezana vest:  Počelo snimanje druge sezone emisije „Život sa prirodom"

 

Na nekim koledžima za uspeh su vam potrebni krv, suze i znoj.

Na univerzitetu Valemont, dovoljna je samo krv.

 

Od ponedeljka, 20. septembra u 22:00!

Repriza četvrtkom u 22:40, petkom u 17:20 i nedeljom u 09:50