10.10.01FARMA 3. SEZONA

Renato izašao sa Farme

 

Nakon duela, Jasmina Ana je bila uspešnija, i Renato je morao da spakuje svoje stvari. Ekrem je siguran da će izaći Renato, iako svi misle da je Renato dobar momak i da je potreban farmi. U gornjem dvorištu, Bane, Baki i Jelena širili su veš. Baki je sa Banetom komentarisao ženski deo farme, i pitao ga koju bi uzeo za ženu, ukoliko bi došlo do kraja sveta.

Proka je dovezao živinu na farmu. Farmeri su prebacili nove stanovnike imanja u živinarnik. Eva je smatrala da je Marjan kao gazda odgovoran za Ekrema, i da bi morao poduzeti nešto, dok Marjan smatra da se njega ne tiče što Ekrem pije. Jelena je izjavila kako joj je bolje da je vezuju za devojke. Počela je da se više druži sa Natalijom.

Jutro je na farmi. Farmeri su u kuhinji ćaskali uz kafu. Eva je rekla da je Jasmina Ana teško podnela svoj izbor za slugu. Ekrem je bio siguran da će izaći Renato. Svi misle da je Renato dobar momak i da je potreban farmi.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: Stručnjak za torte

Ekrem je razgovarao u kuhinji sa Acom i Limenom. Popio je nekoliko rakija, da bi se opustio, i rekao je da se sinoć naljutio na Acu kada mu je rekao Aca rekao da mu se nije zahvalio, što ga je štitio vezano za tajni zadatak. Zlata je došla u kuhinju, i pitala je Ekrema zašto je tako oran i raspoložen od jutros. On joj je rekao da je to zato što je pio. Eva je iznervirana što se Ekrem pijan od ranog jutra.

U izolaciji, Renato je nostalgičan zbog cerke, i misli da će napustiti farmu.

U gornjem dvorištu, Bane, Baki i Jelena širili su veš. Baki je sa Banetom komentarisao ženski deo farme, i pitao ga koju bi uzeo za ženu, ukoliko bi došlo do kraja sveta.

Kod kazana su sedeli Ekrem i Peja. Ekrem se već napio. Oduševljavao se Pejinim pričama o njegovom poslu. Zajedno su komentarisali o Evi, i Peja je rekao da mu je žao nje, zbog njenih godina, i smatra da bi svi trebalo da malo više obrate pažnju na nju. Kada je Proka stigao, Ekrem ga je nagovarao da im daje manje i lakše poslove, jer su oni svi navikli na lagodan život i nisu navikli da rade.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Beba, rasprave i vođenje ljubavi

Proka je dovezao živinu na farmu. Farmeri su prebacili nove stanovnike imanja u živinarnik. Farmeri su bil veseli – Cobe je radostan što je najmanji petao dobio ime po njemu, Bata, kao i Jelena i Natalija, se obradovao jajima koje će živina da nosi. U štali, farmeri su dobili korpu sa tek izleženim pilićima. Zorana je dobila zadatak da vodi računa o njima.

Eva i Marjan su se raspravljali oko toga što je Ekrem pijan već treći dan. Eva je smatrala da je Marjan kao gazda odgovoran, i da bi morao poduzeti nešto da se to zaustavi, dok Marjan smatra da se njega to ne tiče.

U sobi, Natalija, Bane i Jelena su bili na krevetu. Jelena je otišla, a Bane je počeo da grli Nataliju.

Kod kazana, Ekrem je sedeo i pevao. Zorana je došla do Ekrema u dvorištu, i predložila mu da ode da ruča, jer će mu to sigurno prijati.

Povezana vest:  Gde li se to nalaze voditelji X Factora Adria?

Dok je Jovana ručala, Jelena je došla do nje. U razgovoru su se dotakli intervjua, i Jelena je shvatila da je vezano za događaj između nje i Tine. Kasnije, dok su Natalija  i Jovana pričale, Jelena je prišla, zagrlila i poljubila Nataliju. Rekla im je da je bolje to, nego da je vezuju za Baneta. Docnije, u kuhinji, Jelena je rekla Nataliji da bi mogle da popiju kafu, i da odu da se malo odmore do kreveta. Bane im je dobacio da bi i on rado krenuo sa njima, ali one baš i nisu bile željne njegovog društva u ovom trenutku. Kasnije, u dnevnoj sobi, Jelena je izjavila kako joj je bolje da je vezuju za devojke.

U duelu, Jasmina Ana je osvojila opstanak na Farmi. Svi su se pozdravili sa Renatom koji odlazi.

Uveče, Ognjen je farmerima doneo pisma podrške od porodica. Farmeri su veoma emotivno doživeli čitanje pisama, i plakali su.