Komične avanture dva najbolja prijatelja, se nastavljaju. Nova sezona serije Hap and Leonard inspirisana je trećim delom Lansdale-ovog serijala pod nazivom The Two Bear Mambo, nastavkom prethodnih knjiga Savage Season i Mucho Mojo. Novih šest epizoda očekuje vas 18. juna u 22:00 ekskluzivno na AMC kanalu. 

Veoma smo uzbuđeni što se momci po treći put vraćaju na mesto zločina. Ovo nije jedna od onih serija koju možete lako da ukalupite, to je ono što je čini posebnom. To je razlog zbog kog smo verovali u nju od prvog dana, a to su potvrdli i brojni fanovi širom sveta” – rekao je Jim Mickle, izvršni producent serije.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet: Spasavanje divljih životinja

Serija Hap and Leonard je mračno komični južnjački noar iz kasnih 1980’, koji prat dogodovštine dva nesvakidašnja prijatelja – Hapa Kolinsa i Lenarda Pajna. Hap je belac, bivši savetnik, a Lenard je crnac, deklarisani gej i vijetnamski veteran. Kada Florida Grejndž, Hapova izabranica, advokatica, nestane u Grouvtaunu, gradu koji vrvi od pripadnika Klana, njih dvojca kreću u potragu za njom. Kako se misterija zahuktava, tako Hap i Lenard dolaze u sukob sa bandom likova toliko brutalnih da bi lako mogli da odgrizu branik sa kamiona – uključujući i verovatno korumpiranog šerifa i vođu Belih vitezova. U Istočnom Teksasu, protiv nadolazeće oluje biblijskih razmera, Hap i Lenard se bore da pronađu Floridu pre nego što Klan njih prve pronađe. Momci će naučiti da dobro ne pobeđuje uvek, ali i da niko ne može protiv Majke Prirode.

Povezana vest:  Tvoje lice zvuči poznato , Ana Kokić pobednica!

Svaka sezona antologije uvodi u priču nove likove i novu misteriju koju Hap i Leonard moraju da reši. Druga sezona „Hap and Leonard: Mucho Mojo“, dočekana je pozitivnim komentarima kritičara, TV Insider ju je nazvao „prijatno agresivnom“, dok je Salon istakao koliko su Villiams i Purefoi neverovatan tim. U prve dve sezone „Hap and Leonarda“ pojavile su se brojne značajne gostujuće zvezde, među kojima su Christina Hendricks („Mad Men“), Jimmi Simpson („Vestvorld“), Pollyanna McIntosh („The Walking Dead“), Brian Dennehy (“Death of a Salesman”), Irma P. Hall (“A Family Thing”), Tiffany Mack (Wicked Love), and Cranston Johnson (“Atlanta”).

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Baki se ponudio da seče drva, a posle nije hteo, gazdarica Jelena iznervirana

Hap and Leonard je orginalna serija AMC Studios. Izvršni producent i organizator serije i ovoga puta je John Wirth (“Hell on Wheels,” “Terminator: The Sarah Connor Chronicles”) uz Jima Micklea, Nicka Damicia, Jeremyja Platta, i Lindu Moran kao izvršne producente.