26.10.06FARMA 3. SEZONA

Nove sluge su Zorana i Peja

 

Marjan se žalio da je Vendi preterala sa uvredama. Eva je presrećna Vendinim gazdovanjem i misli da je ona zaslužna za sinoćnje slavlje.

I pored lošeg vremena, farmeri su radili na izvršenju nedeljnih zadataka. Jedan deo je bio zadužen za đubrivo koje treba da se prebaci u baštu. Bane je, iako raspoređen na poslovima kuhinje, došao da pomogne drugarima. Drugi deo farmera je pravio pušnicu – premeravali su i sekli daske…

Dok se Natalija spremala, Peja ju je gledao, i dodeljivao joj komplimente za izgled – rekao joj je da mnogo dobro izgleda, i da mu je žao što je nije sreo pre Sanija!

Baki je rekao Ireni da bi želeo da se više druže, na šta mu je ona rekla da će svakako biti prilike za to.

Marjan se žalio da je Vendi preterala sa uvredama i da nije zaslužio da se tako ophodi prema njemu. Eva je branila Vendi, i rekla je da se ona samo šalila, ali Marjan i dalje ne odobrava Vendino ponašanje. Presrećna je Vendinim gazdovanjem i misli da je ona zaslužna za sinoćnje slavlje. Marjan ju je ubeđivao da je to zbog Ekremovog rođendana, a ne Vendinog uticaja kao nove gazdarice. Jasmina se složila da je Vendi preterala, ali dodaje da je i Marjan uzvratio.

Povezana vest:  FARMA 2010, Gazda za ovu nedelju je Sajko!

U kuhinji, Eva je Ekremu komentarisala Vendi. Hvalila ju je, i izjavila je da od kada je ona gazdarica svi idu i rade napolju po kiši. Smatra da su ona i Ekrem bili loše gazde.

Sanja je izjavila da joj je dosta i da želi da ide kući, i nameravala je da kaže Vendi da će se prijaviti za slugu. Kada je Vendi došla kod Sanje, rekla joj je da nema šanse da je stavi za slugu i da se mane toga. I Natalija je pričala da želi da se prijavi za slugu, na šta joj je Zlata rekla da ne priča gluposti.

I pored lošeg vremena, farmeri su radili na izvršenju nedeljnih zadataka. Jedan deo je bio zadužen za đubrivo koje treba da se prebaci u baštu. Bane je, iako raspoređen na poslovima kuhinje, došao da pomogne drugarima. Drugi deo farmera je pravio pušnicu – premeravali su i sekli daske…

Uveče, dok se Natalija spremala, Peja ju je gledao, i dodeljivao joj komplimente za izgled – rekao joj je da mnogo dobro izgleda, i da mu je žao što je nije sreo pre Sanija!

Povezana vest:  Premijere na kanalu TLC: U potrazi za ljubavlju i Nova nada poslastičara

U dnevnoj sobi, Baki i Irena su pričali, i on joj je rekao da bi želeo da se više druže, na šta mu je ona rekla da će svakako biti prilike za to. Njoj se nije svideo način na koji ju je dočekao prve večeri, a on joj je objasnio da je bio loše raspoložen, i da pored njenog, nije zapamtio imena dvojice novih. Pitao ju je da li ima dečka, na šta je ona odrično odgovorila, čime je on bio oduševljen! Rekla mu je da je do sada imala samo duge veze, što se njemu svidelo.

Vendi je pročitala pismo u kome se navodi da je zadruga nezadovoljna nivoom higijene u kući. Navodi se da je neko isprljao ženski toalet i traži se da se otkrije ko je. Baki se javio da je on, ali mu farmeri ne veruju. Zorana je prokomentarisala da ne bi trebalo da sad svako ponaosob da priča na koji nacin ide u toalet, a Vendi joj je odgovorila da je ona gazda, i da će se raditi kako ona kaže.

Povezana vest:  Nova uzbudljiva serija o borilačkim veštinama "INTO THE BADLANDS" premijerno na AMC kanalu od 16. novembra

Baki je nastavio da priča Ekremu za navodno blago. Rekao mu je da je sakrio ašov, i da će njih dvojica ići da ga iskopaju kada prestane kiša. Ekrem je skroz poverovao u priču. Baki mu je rekao da je možda tamo nagrada zakopana i da je baš u tome stvar – ko ga nađe, njegovo je!

Na sastanku povodom izbora slugu, Vendi je pohvalila sve farmere. Za sluge je odabrala Zoranu i Peju. Pejin izbor je obrazložila time da to mora da bude neko dijametralno suprotan ženskom, i tu je da popravi celokupan utisak. Zorana je prokomentarisala da će joj zadovoljstvo biti da bude sluga, zarad kolektiva, i izjavila je da se nova gazdarica baš uživela u ulogu. Peja je pokušao da ispadne dzentlmen, i tražio je da prilikom nominacija svi njemu dodele štapiće, a Zorana je dobacila da za tim nema potrebe.

Prilikom igre istine, pokrenulo se nekoliko pitanja, između ostalog, ko bi trebalo da izađe sa farme. Kasnije, Bata se pokajao što je rekao istinu, i da je promenio mišljenje o LiMenu.