caskanje_13.11FARMA 3. SEZONA

 

Novi duelisti Peja i Sanja

 

Marijan i Eva su se ponovo probudili pre svih farmera. Uz prvu, jutarnju, kafu su razgovarali o prepirkama na Farmi. Eva je objašnjavala Marijanu razloge njenog i Jasmininog sukoba.

Marijan je prokomentarisao Batino ponašanje na Farmi poslednjih nekoliko dana. Složili su se da Batu neće imati ko da kontroliše ukoliko Marijan, kojim slučajem, napusti Farmu.

Eva je upitala Marijana zašto je uopšte došao na Farmu kada već želi da je napusti. Uputila mu je nekoliko reči podrške i dodala da je zbog Farme odbila ponudu za ulogu u jednoj vrlo popularnoj seriji.

Pridružio im se Peja. Eva mu je rekla da ga sažaljeva jer prolazi velike „vatre“. On joj je odgovorio da se on dobro drži i da je to odlika jakih ljudi. Evi je rekao da je ona vrlo inteligentna žena.

Peja i Jovana su sedeli na klupi u dvorištu. Peja je savetovao Jovanu kako da se ponaša na imanju. Rekao joj je da bi trebala što više da se šali na svoj, ali i na račun drugih farmera. Rekao je da nema potrebe da provodi toliko vremena u kuhinji i da će, ukoliko se tako bude ponašala, dobro proći. Jovana je prokomentarisala da još uvek nije svesna kamera. Peja joj je rekao da će tek kada bude otišla na pijacu postati svesna gde se nalazi. Razgovor su nastavili na temu razmirica na Farmi. Jovani je zasmetalo to što je Vendi napala Acu samo zato što je Aca bio na Natalijinoj strani u toj raspravi. Peja se složio da je odnos između Vendi i „njenog klana“ vrlo čudan.

Povezana vest:  Premijera 3. sezone serije "Ubiti Iv" danas na HBO GO-u

oki_13.11Jovana je priželjkivala pre Farme da Vendi uđe na imanje od samog početka, međutim, posle je čula od nekih Vendinih poznanika da to nikako ne može biti dobro za nju jer postoji mogućnost da pokaže svoje pravo lice, jer je na Farmu došla sa stavom da raskrinka tabore, a onda je posle pijace, kako je rekla, „povukla ručnu“.

Zorana, Limen, Peja, Aca i Baki su sedeli za stolom ispred kuće. Limeni je zaključio da su sada jaki kao zemlja, misleći na Vendi i „njen klan“. Baki je rekao da su pogrešili, jer će ih opet farmeri izglasati za sluge i tako dok svi ne napuste Farmu. Peja je rekao da njemu štala nije problem, niti činjenica da je sluga, već su problem provokacije na sastanku na kome se biraju sluge.

Katarina je rekla Vendi u kuhinji da se boji Bate. Vendi je smirivala rečima da je Bata sve rekao u afektu i da nema razloga za brigu.

Jasmina, Katarina i Vendi su u dnevnoj sobi pile kafu i ćaskale o glasanju. Vendi je predložila da bi trebalo da se dogovore o tome kako će glasati. Ona je rekla da je najbitnije ostati na Farmi do 1. Decembra, jer tada počinju tenzije. Katarina je rekla da svakim danom ima sve više i više volje za ostankom na Farmi jer zna da nije ostalo još mnogo vremena do kraja.

Zlata je izjavila da su joj dosadile maratonske svađe i da bi svi farmeri trebalo da zaborave na ono što je bilo i da nastave normalan život. Dodala je da je moguće da će se pojaviti nove, veće i ozbiljnije svađe, a ni ove stare još uvek nisu rešene. Zorana je rekla da joj je dosadno jer se u razgovorima stalno vrti jedna ista tema. Ona se složila da ne moraju svi da pričaju, ali isto tako misli da nema potrebe da bude provokacija.

Povezana vest:  Premijera serije “Ratnici okeana” na na Discovery kanalu

Boki je rekao da mnogi farmeri nemaju smisla za humor i da se svađaju oko banalnih stvari koje prave da izgledaju ozbiljno.

Boki je napravio mini kviz za farmere da bi koliko toliko učinio atmosferu na imanju pozitivnijom. Između ostalog je pitao Baneta da li ima neke seksualne devijacije, i da li je imao seks sa muškarcem. Bane je rekao da ga ne interesuje seks sa istim polom i da to nikada ne bi učinio, ali da je bilo onih koji su to želeli. Pitao ga je da li je zaljubljen u Katarinu, na šta je Bane negativno odgovorio, međutim, dodao je da mu se Katarina sviđa. Katarina sve vreme slušala ceo „kviz“. Poslednje Bokijevo pitanje upućeno Banetu je bilo vezano za farmerku sa kojom bi spavao kada bi morao da odabere jednu. Bane je izabrao Nataliju. Katarina je otišla u kuhinju i neko vreme ignorisala Baneta.

Eva je zaključila da je Cobe ljut jer su mu neki farmeri „izminirali“ rođendan. Rekla je da svi u kući mogu da pričaju šta god hoće, ali da ona neće nasesti na provokacije. Komentarisali su koga bi publika mogla da nominuje za izbacivanje. Vendi je sumnjala da Jovana ima najmanje glasova publike, jer se slaže sa svima i ne ističe se. Vendi je takođe zaključila da je Bata tek sada postao zanimljiv gledaocima i farmerima, tako da on nije potencijalni kandidat za izbacivanje.

Povezana vest:  Stručnjaci za kontrolu uma premijerno od 24. oktobra u na Discovery kanalu

Aca, Zorana i Limen su sedeli na drvima. Limen je ljut jer u startu „oni“ (tzv. Vendin klan) misle da su bolji od njih, a krenuli su iz iste pozicije. Zorana je rekla da je sve ispomerano situacijom u kući. Aca je dodao da je sve ispomerano zbog negativne energije Eve i Vendi. Pričali su o Banetu i o tome kako je i šta on pričao sa njima. Limen je rekao da je on na samom početku tvrdio da je ušao da pobedi i da će da se služi svim sredstvima kako bi to ostvario. Zorana je mislila drugačije,zaključial je da se on samo igra sa ženama, i da se „šlepa Vecinom klanu“. Što se tiče Bate, Aca je rekao da „oni“ misle da mogu da budu agresivni i neumoljivi, ali kada se „oni“ nađu u nekom problemu, onda Aca ispada bezobrazan.

Katarina i Jasmina su otišle iza sena. Pričale su o Banetu. Katarina je rekla da je Bane potkopao i da ju je ponizio pred svima i da ona ne želi da razgovara sa njim. Jasmina nije mogla da veruje šta je Bane učinio Katarini jer su njih dvoje bili u odličnim odnosima i sve je izgledalo da teče pravim tokom. Ona je zaključila da je Bane ispao nepromišljen i glup.

Katarina i Bane su razgovarali ispred kuće. Bane joj se pravdao daje pogrešio i zamolio je da mu oprosti jer u tom trenutku nije razmišljao na pravi način.

Ognjen je posetio farmere kako bi se održao izbor duelista. Prvi duelista je izabran od starne farmera, sa čak 13 štapića, je Peja. Drugi duelista je Sanja, koja je imala najmanje glasova publike.