Svim strastvenim ljubiteljima sporta, EON donosi novu Sports Mode opciju! Sports Mode funkcija ce za pocetak biti aktivna na svim kanalima koji ce emitovati najveci fudbalski dogadjaj ove godine, Mundijal,pa ce fanovi vec 14. juna u 17 casova moci da prate prvu utakmicu (Rusija – Saudijska Arabija) i pristupe statistickim podacima meca.

Povezana vest:  EX ON THE BEACH – nova serija na MTV kanalu

Uz Sports Mode opciju SBB i Total TV korisnici EON-a ce biti u toku sa svim detaljima, mogu da proveravaju statistike i rezultate svih fudbalskih utakmica bez obzira da li su vec odigrane.

Sports Mode ce se postepeno uvoditi i u narednom periodu bice dostupan i na drugim kanalima i aktivan u okviru drugih sportskih dogadjaja, jednostavnim klikom na dugme sa oznakom “Stats.”

Povezana vest:  Evropske javne televizije potpisale višegodišnje ugovore o kapacitetu na primarnim TV pozicijama kompanije SES

Opcija „Stats“ moze da se koristi na racunarima, mobilnim telefonima i tabletima. EON je u ponudi za sve, nezavisno od toga da li je neko SBB korisnik ili ne. Uz EON odmah pocinjete da uzivate u vrhunskim sportskim i svim drugim sadrzajima – bilo kada i bilo gde!