E! Entertainment Television je objavila da se Guiliana Rančić vraća na E! News, vodeće vesti iz sveta zabave za milenijalse koja se prikazuje na nekoliko platformi. Rančić će voditi televizijsku seriju E! News, koja se emituje vikendom uveče u 23:00 od srede do subote, i pokriva najznačajnije vesti iz pop kulture o kojima svi pričaju. Rančić je deo E! porodice od 2002. kada joj se pridružila kao dopisnik za E! News, a potom je bila jedna od voditeljki od 2005-2015. Od 4. septembra će se pridružiti voditelju Jason-u Kennedy-u.

Povezana vest:  Premijera serije “Okruženi ćerkama” na TLC kanalu

„Giuliana je neverovatno harizmatična i poštovana novinarka zabave. Kao dugogodišnji član E! porodice, zadovoljstvo mi je da joj poželim srećan povratak na E! News“, rekao je John Najarian, Izvršni potpredsednik i Generalni direktor News & Digital E!  „Iako je E! News doživeo vrtoglavi rast na digitalnim i društvenim medijima, takođe smo nastavili da se širimo i usavršavamo u domenu televizije, a Giuliana je odličan dodatak našoj seriji koja se emituju vikendom uveče i nastavlja da bude najgledanija franšiza vesti iz sveta zabave među mladim ženama.“

Povezana vest:  Filmske večeri petkom i subotom uz komedije i filmove u kojima glavnu ulogu igra Matt Damon

„Povratak na E! News za mene i danas predstavlja jednako uzbuđenje kao i pre 16 godina kada sam se pridružila emisiji i započela predivnu karijeru“, rekla je Rančić. „Vođenje emisije uz jednog od mojih najboljih prijatelja, Jason-a Kennedy-a, u jednom od najtalentovanijih timova u zabavnom novinarstvu čini ovaj potez još više posebnim. Jedva čekam da se ponovo povežem sa gledaocima E! News i da još jednom krenem na ovo zajedničko putovanje.“

Tim E! News je sačinjen od novinara zabave i nastaviće da uključuje široku lepezu dopisnika na svim platformama. E! News se emituje u preko 160 zemalja, može da se pohvali najmlađim i najraznovrsnijim gledaocima i predstavlja jedini brend pop kulture na više platformi koji ima mesečnu gledanost od 77 miliona ljudi samo na američkim klasičnim i digitalnim medijima.  E! News producira E! Entertainment Television, a Jennifer Lavin je izvršni producent.

Povezana vest:  HBO PREDSTAVLJA POTPUNO NOVI LINEARNI KANAL - HBO 3 HBO COMEDY POSTAJE HBO 2

Pored toga što će nastaviti sa svojim voditeljskim obavezama za E! News, Giuliana će takođe nastaviti da vodi čuvenu E! emisiju Live From the Red Carpet koja pokriva najvažnije večeri pop kulture.

PHOTO: Brian Bowen Smith/E!