Sada već čuvena franšiza TORNADO AJKULA  (SHARKNADO) stiže do kraja sa svojim čak 6. nastavkom. Kada je sve počelo 2013. godine verovatno se ekipa ove horor komedije nije nadala uspehu kod publike kroz godine, ali ono što je sigurno, zabava je ovde zagarantovana.

Šesti deo filma prikazuje se pod nazivom POSLEDNJI TORNADO AJKULA: I BILO JE VREME i emituje se premijerno 20. avgusta u 22:00 na kanalu SCI FI!

Povezana vest:  Najnoviji trejler za film “FANTASTIČNE ZVERI I GDE IH NAĆI”

Glavne uloge su poverene poznatoj ekipi koju čine: Ian Ziering, Tara Reid, Cassie Scerbo, Vivica A. Fox i Judah Friedlander.

Film nastavlja gde je stao u 5. delu, glavni lik Fin putuje nazad kroz vreme da zaustavi ajkulu koja je sve započela i sreće likove za koje je delovalo da su ubijeni u ranijim delovima. Ima i kauboja i dinosaurusa i mnogo drugih poznatih istorijskih perioda, ali tu je i zamak čarobnjaka Merlina i susret sa mitskim bićima. Naučnofantastična crta filma je najviše izražena u ovom delu upravo zbog putovanja kroz vreme. Ono što je zanimljivo jesu pojavljivanja poznatih ličnosti u sporednim ulogama. Ovog puta najveće iznenađenje je Tori Speling (Dona iz čuvene serije “Beverli Hils”), koja igra Finovu majku, što je veoma neobično i zabavno za gledanje jer znamo da su Ian Ziring (Fin) i Tori bili kolege upravo u seriji “Beverli Hils” koja ih je proslavila, a u ovom filmu ima i jedna zanimljiva rečenica koju Tori izgovara Ianu “Da li se znamo iz srednje škole?”, što ukazuje na poznatu seriju.

Povezana vest:  FARMA 2010, Miloš ponovo gazda

U svakom slučaju POSLEDNJI TORNADO AJKULA: I BILO JE VREME  je preporuka za dobru zabavu koja je ovim filmom zagarantovana.

PHOTO: SCI FI press