Po dobrom, starom običaju, najbolja zabava i aktuelni gosti su u emisiji „Ami G Show“, a tako će biti i ovog utorka u 22:15 časova na TV Pink, kada vas očekuje prva emisija 11. sezone ove emisije.

Ognjen Amidžić će na samom početku sezone ugostiti trenutno najpopularnije ličnosti u regionu – pobednicu prve sezone „Zadruge“ Kristinu Kiju Kockar, voditeljku najgledanijeg rijalitija Dušicu Jakovljević i gradonačlenika Jagodine Dragana Markovića Palmu.

Povezana vest:  U drugoj sezoni serije kanala E! WAGS Miami doći će do usijanja

Kija, najtraženija i najpopularnija žena u Srbiji, ali i regionu, govoriće otvoreno o odnosu sa zvanično bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem, Luni Đogani i njenom učešću u drugoj sezoni „Zadruge“, ali i o njenom navodnom ulasku u rijaliti koji obara sve rekorde gledanosti.

Uoči početka druge sezone „Zadruge“ nepoznati počinioci postavili su bombu na automobil Dušice Jakovljević, koja je na svu sreću eksplodirala kada ni voditeljka, ali ni njena deca nisu bila u kolima. Ipak, ova vest je odjeknula u regionu, a kako Dušica to komentariše saznaćete u emisiji „Ami G Show“. Takođe, ona će posle nepunih sedam dana od početka druge sezone „Zadruge“ komentarisati nove učesnike i ispričati svoje utiske o bajkovitom imaginarijumu.

Povezana vest:  Premijera emisije “Mega aerodrom” na Discovery kanalu

Damama će se u studiju pridružiti i najpoznatiji srpsko-grčki gradonačelnik i politički Robin Hud, Dragan Marković Palma – čovek koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Saznajte prvi kakve je sve ludosti Ognjen pripremio u novoj spektakularnoj jedanaestoj sezoni njegove autorske emisije „Ami G Show“ u utorak 11. septembra u 22:15h samo na TV Pink!