Ljudi su rekli svoje i pre dodele novih trofeja, The E! People’s Choice Awards izveštava uživo uz Live From the Red Carpet sa E! žurkom uoči događaja u cilju proslave najboljeg iz pop kulture kojeg su izabrali isključivo obožavaoci. Giuliana Rancic i Jason Kennedy sa kanala E! News će biti voditelji prenosa uživo sa potpisom mreže, donoseći obožavaocima najspontanije i najiskrenije intervjue sa najvećim zvezdama i nominovanim kandidatima The E! People’s Choice Award, iznenađenjima pre događaja i čak dodelu nekoliko nagrada pre velikog spektakla, zajedno sa voditeljkom emisije Nightly Pop, Ninom Parker, voditeljkom emisije The Real, Jeannie Mai i dopisnicom E! Style, Zannom Roberts Rassi. E! će gledaocima obezbediti direktno praćenje bez premca na više medijskih platformi, na digitalnoj, mobilnoj i društvenoj platformi uživo iz Barker Hanger, Santa Monica, Kalifornija, 12. novembra, budući da prenos počinje u 03:00. Takođe, prenos sa potpisom kanala E! i crveni tepih će se direktno nadovezati na događaj The E! People’s Choice Awards odmah nakon emisije Live From the Red Carpet u 01:00.

 

Kao deo drugog prenosa uživo na ekranu kanala E!, mreža u saradnji sa partnerom Snapchat uživo prenosi dva trenutka, počev sa dodelom prve nagrade te noći tokom emisije Live from the Red Carpet, nakon čega će uslediti iznenađenje u samoj emisiji.

Povezana vest:  Borba sudija X Factora

 

Voditeljka emisije The Rundown kanala E! News, Erin Lim će izveštavati sa „Fans’ Walk“, gde će se naći među obožavaocima koji će imati priliku da pozdrave svoje omiljene zvezde nakon dolaska.

 

Takođe, kanal E! će takođe prenositi ekskluzivne vesti sa crvenog tepiha za epizodu emisije The Rundown koja se emituje u ponedeljak, 12. novembra.

 

Na mrežama Twitter, YouTube i aplikaciji E! News, voditeljka emisije Daily Pop Carissa Culiner i dopisnik E!News, Will Marfuggi će na inteligantan način blizak pop kulturi donijeti komentare uživo i tako povesti gledaoce iza kulisa preko crvenog tepiha pa sve do konačne dodele nagrade.

 

Takođe, The E! People’s Choice Award nominovani kandidat u kategoriji „Beauty Influencer of 2018“, šminker James Charles će obezbediti vizuelni preobražaj iznenađenja za dva obožavaoca.

Omiljeni „E! Glambot“ će imati svoj debi nastup na događaju The E! People’s Choice Awards na čelu sa kreativnim direktorom, Cole-om Walliser-om – režiserom muzičkih spotova za pop zvezde P!nk, Katy Perry ai Miley Cyrus – kako bi se zabeležili jedinstveni momenti sa crvenog tepiha na inovativan način koji oduzima dah,  sve više angažujući obožavaoce, kako vreme bude odmicalo.

 

Pre nego što otpočne nedeljno slavlje, E! News će imati specijalne prenose u petak, 9. novembra u 23:00h sa voditeljima Giulianom Rancic i Jason-om Kennedy-em i gledaocima omogućiti prve slike sa crvenog tepiha, kao i iz Barker Hangar-a gde će sve zvanice sa A-spiska uživati u provodu. Takođe, E! News će izveštavati i iza scene, prenoseći uzbuđenja do velike noći, uključujući PCA finaliste među kojima se nalaze Selena Gomez, Nicole Kidman, Tiffany Haddish i Mariska Hargitay, koje su proslavile svoje nominacije sa E!; najvažnije momente kategorija, uključujući nominovane dame u kategoriji „Bad Ass“ i sve parove super zvezda; i ekskluzivan pristup nekim od omiljenih nominovanih kandidata tokom njihovih priprema za izlazak na crveni tepih.

Povezana vest:  RTS cenzurisao reklame SBB kompanije bez objašnjenja

 

Događaj The E! People’s Choice Awards će odmah uslediti i biti emitovan uživo iz Barker Hangera, Santa Monica 12. novembra, počev u 03:00, a producenti događaja su kompanija „Wilshire Studios“ i kompanija „Den of Thieves“ i izvršni producenti Jesse Ignjatovic i Evan Prager.

 

Digitalna i društvena mreža

Popularne E! News Instagram priče omiljene obožavaocima će prenositi ekskluzivna dešavanja u vezi sa PCA iza scene u nedelju, 11. novembra i u ponedeljak, 12. novembra, dok će se u „Top Stories“ naći E! sveži, humoristični i brzi prikazi najznačajnih događaja noći.

 

Obožavaoci mogu da prate svaki momenat odvijanja događaja i dobiti ekskluzivne informacije o događajima iza scene na digitalnoj platformi E! News na eonline.com, @enews i na društvenim platformama (Instagram, Twitter and Facebook) i @e_news na platformi Snapchat; @e_entertainment na mreži Twitter i @eentertainment (Instagram, Facebook, i Snapchat); i @peopleschoice (Instagram, Twitter, Facebook, i Snapchat). Ljubitelji stila mogu takođe da prate modne momente noći na @stylecollective na mreži Instagram.

Povezana vest:  Filmske večeri petkom i subotom uz komedije i filmove u kojima glavnu ulogu igra Matt Damon

 

Kompletan raspored:

„Live From E!“ na stranici E! News na Facebook Live i na www.eonline.com sa glavnom dopisnicom E! News, Melanie Bromley zajedno sa E! timom.

  1. novembar u 23:00h

E! News sa voditeljima Giulianom Rancic i Jason-om Kennedy-em i E! timom dopisnika u posebnom izdanju „People’s Choice Awards“.

 

  1. novembar u 01:00h

Live From The Red Carpet: The 2018 People’s Choice Awards sa voditeljima E! News, Giulianom Rancic i Jason-om Kennedy-em, zajedno sa Erin Lim, Ninom Parker, Jeannie Mai i Zannom Roberts Rassi.

  1. novembar u 03:00h

The E! People’s Choice Awards emituje se uživo iz Barker Hangera, Santa Monica, Calif.

 

  1. novembar u 23:00h

E! News sa voditeljima Giulianom Rancic i Jason-om Kennedy-em i E!’s timom dopisnika za posebno izdanje The E! People’s Choice Awards sa prenosom naznačajnijih momenata PCA i intervjuima sa najvećim pobednicima.

Producent događaja Live From The Red Carpet kanala E! je kompanija „Wilshire Studios“. Gary Snegaroff, Shaun Smith i Gerry Johnston su izvršni producenti.