Do kraja treće sezone serije “Ubice mog oca” koja se od novembra svakogponedeljka emituje na TOP kanalu, ostalo je još dve epizode i iščekuje se raspletnovog slučaja koji je ove sezone uzdrmao naše glavne junake, ali i nove likove koji su osvojili publiku.

Deveta epizoda, koja će se biti emitovana 7. januara u 20 časova, podiže adrenalin publike koja sa nestrpljenjem očekuje da sazna gde se ove sezone krije istina, a mi vam premijerno otkrivamo sadržaj nove epizode:

Povezana vest:  Uspešna serija “Rat svetova”, produkcije “Urban Myth Films”, vraća se na FOX kanal sa drugom sezonom

U ovoj epizodi obavlja se uviđaj posle okršaja na pumpi. Sava i Jelena imaju mnogo posla, od Rade nema ni traga ni glasa, a ovu istragu i na sopstveno njihovo iznenađenje preuzimaju Aleksandar i Mirko. Marjanović kipti od besa na Zorana i Bogdana nakon neuspele akcije, ali ni on, po prvi put, ne uspeva da sklopi sve kockice. Mirko i dalje ne dobija nikakve vesti od Ruže i postaje sve više zabrinut…

Pratite nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića svakog ponedeljka od 20h na TOP kanalu koji se emituje u Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, kao i preko EON aplikacije.

Povezana vest:  Premijera filma "Nebesa" u režiji Srđana Dragojevića 13.11. na HBO Max-u