Spektakularan nastavak treće sezone serije “Into the Badlands” 25. marta ekskluzivno na AMC kanalu

///Spektakularan nastavak treće sezone serije “Into the Badlands” 25. marta ekskluzivno na AMC kanalu

Spektakularan nastavak treće sezone serije “Into the Badlands” 25. marta ekskluzivno na AMC kanalu

Drugi deo treće sezone serije “Into the Badlands” vraća se na male ekrane sa novih osam epizoda 25. marta u 22:00 ekskluzivno na AMC kanalu.

Na pomolu je epska borba koja će okončati sve bitke. Poslednje poglavlje priče o post-apokaliptičnom svetu odmotaće klupko davno zakopanih tajni i otvoriti mogućnost za sklapanje novih savezništava. Zarobljena Bajie pokušava da objasni Sanny-ju da se Pilgrimu ne može verovati. Svestan činjenice da je život njegovog sina u igri, Sunny pokušava da se izbori sa odlukom da pomogne Pigrimu da otključa Meridian. U međuvremenu, M.K. se još uvek oporavlja od saznanja da je Sunny ubio njegovu majku i željan je osvete. Udovica, koju je Učitelj kidnapovao, je primorana da se suoči sa svojom prošlošću. Moon kreće da spasi Lydiju od smrti koja joj preti, nakon što je rizikovala svoj život da bi ga spasila na bojnom polju.

Povezana vest:  FARMA 2010, Iva Smiljanić prva napustila imanje

Za AMC Studios, seriju su kreirali izvršni producenti i pisci Alfred Gough i Miles Millar, a izvršni producenti su Stacey Sher i Michael Shamberg, nominovani za Oscara® zajedno sa Davidom Dobkinom, Stephenom Fungom, Michaelom Tailorom, Karen Richards, Pacom Cabezasom i glavnom zvezdom serije Danielom Wuom (Sunny). Osim njega, glumačku ekipu čine i Nick Frost (Bajie), Aramis Knight (M.K.), Emily Beecham (The Widow), Orla Brady (Lydia), Ally Ioannides (Tilda), Lorraine Toussaint (Cressida), Sherman Augustus (Moon), Babou Ceesay (Pilgrim), Ella-Rae Smith (Nix) i Lewis Tan (Gaius).

Povezana vest:  Dečji kanal JimJam u novom izdanju - novi identitet i sadržaji popularnog kanala za predškolce

PHOTO:  Aidan Monaghan/AMC

By | 2019-02-11T12:16:21+00:00 februar 11th, 2019|TV Svet|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.