Potraga za uskršnjim zekom možda te odvede baš do omiljenog crtanog filma! Najvoljeniji dečiji kanal priprema prave poslastice za vreme Uskršnjih praznika i prolećnog raspusta. Filmovi svaki dan, Trolovi, maraton Maše i medveda, Barbine lude avanture i još mnogo toga. Već vidimo, biće ovo nezaboravni praznični period.

Maša je Ruskinja koja živi u šumi sa svojim prasetom, kozom i psom, dok ostale životinje beže od njene stalne želje za igrom. Jednog jutra, prateći leptira, Maša zaluta u kuću medveda koji ne uspeva da je se otarasi. Tako njih dvoje, sticajem okolnosti, postaju najbolji prijatelji. „Maša i medved“ će te povesti u svoje brojne zgode i nezgode, i učiniti praznike i raspust još zabavnijim.

Povezana vest:  Serija po filmu Dobri momci


Lutke trolova postale su hit u šezdesetima, a osmislio ih je danski ribar Tomas Dam. Kultna igračka nastala u 1960-im godinama, bila je omiljena mnogim generacijama, a odnedavno je prešla i na male ekrane. Optimistična Popi i njeni prijatelji moraće da se suoče sa velikim izazovima koji ih vode u šarene avanture koje nikada nisu mogli ni da zamisle.

Povezana vest:  Premijera animiranog filma Radoznali Džrordž: Majmun plemić na kanalu Minimax:

Uzbudljive avanture Barbie i njenih sestara učiniće da poverujete kako je sve moguće! Humoristična serija prati svakodnevnicu glavne junakinje i divlje doživljaje sa njenom porodicom i prijateljima – uključujući i Kena. Od neverovatnih putovanja na koncerte, propalih planiranja proslava rođendana i godišnjica, do napetog takmičenja u kulinarskom šou programu, Barbie otkriva da uz malo pomoći i mnogo zabave može biti šta god poželi.

Povezana vest:  Serijal “U divljini s Berom Grilsom” na Discovery kanalu