Na HBO GO su stigle prve dve epizode šestodelne serije „Godine i godine“ (Years and Years), a nova epizoda dolaziće u ponudu svake srede. Premijera na HBO kanalu biće 2. jula u 21.30h.

Serija “Godine i godine” prati Lajonsove, zauzetu porodicu iz Mančestera. Danijel se venčava sa Ralfom. Stiven i Selest su zabrinuti za decu. Rouzi juri novog dečka. Idit nije dolazila kući godinama. A svima njima predsedava baka, moćna Mjurijel. Ali, kada se njihovi životi isprepliću jedne sudbonosne noći 2019. godine, priča se ubrzava i nastavlja da prati živote i ljubavi Lajonsovih tokom narednih 15 godina. Kakav je to svet! Sve čega se plašimo i sve čemu se nadamo dešava se u okviru ove bliske porodice. Društvo postaje usijanije, brže i luđe, dok previranja u politici, tehnologija i daleki ratovi utiču na svakodnevni život Lajonsovih. U ovom novom svetu, Lajonsovi moraju da se bore sa svakodnevnim strahovima i očekivanjima, znajući da jedna obična porodica ne može da promeni svet. Ili može?

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet: Spasavanje pasa

„Godine i godine“ je serija o porodici. Pokazuje kako preživljavamo, u pozadini sveta politike u kojem više nije moguće razdvojiti dobro od lošeg. Ton je žestok, duhovit, srceparajući i na kraju pokazuje odlučnost jedne porodice da preživi budućnost.

U seriji glume Rori Kinir, Rasel Tovi, Džesika Hajns, Rut Medli, T’Nia Miler i En Rid, kao i Ema Tompson u ulozi poznate ličnosti koja postaje političarka čija kontroverzna mišljenja su podelila naciju.

Povezana vest:  Počinje treća sezona serije "IZAZOV NA TOČKOVIMA" na Discovery kanalu

Seriju donosi RED Production Company u koprodukciji sa HBO, BBC One i CANAL+. Autor, scenarista i izvršni producent je Rasel T Dejvis, izvršne producentkinje za RED Production Company su Nikola Šindler i Mikajla Feredej, uz Lusi Ričer za BBC. Karen Luis je producentkinja serije, a režiju potpisuje Sajmon Selan Džouns, koji je istovremeno i izvršni producent.