prva_tv_logo

Srpski top model na Prvoj

 

Televizija Prva najavila je da od 16. marta (22.00) kreće sa takmičarskim serijalom „Srpski top model by Ivana Stanković“, u kome će od 15 devojaka jedna dobiti priliku da na kraju postane manekenka.

Kako se navodi, u serijalu koji će voditi jedna od najuspešnijih domaćih manekenki Ivana Stanković, pobednicu pored naslova „Srpski top model 2011“, očekuje potpisivanje ugovora sa neimenovanom modnom agencijom i snimanje naslovne strane za modni časopis „Gracija“ (Grazia).

Povezana vest:  Dodeljene televizijske BAFTA nagrade

-Petnaest devojaka žive zajedno u kući, proživljavaju izazove na trnovitom putu do zvezda svakodnevno se suočavajući sa nizom zadataka. Pratićemo svaki korak kandidatkinja: vizuelnu promenu, vežbanje hodanja i držanja na modnoj pisti, poziranje pred objektivima, intervjue, kastinge i modne revije – najavila je Prva.

Stankovićeva će svoja iskustva sa svetskih modnih pista podeliti sa kandidatkinjama, i ukazati šta ih čeka u svetu šou biznisa, a biće i članica žirija, u kome su fotograf Miša Obradović i modni stručnjak Nenad Radujević.

Povezana vest:  Osma i možda poslednja sezona Očajnih domaćica

-U zavisnosti od njihovih glasova, manje uspešne kandidatkinje ispadaće iz šoua – navela je Prva.

Takmičarke koje su ušle „Srpski top model“ birane su na nedavnom kastingu između 200 kandidatkinja. Prvo je izabrano 30 kandidatkinja u predfinalnom kastingu, a na kraju su devojke imale zadatak da za samo deset minuta izaberu dobitnu odevnu kombinaciju.

Povezana vest:  Povratak u Vesteros u emisiji "Igra prestola: Ponovo na okupu sa Konanom O'Brajenom" na HBO GO-u