69_dAN

VELIKI BRAT 2011

Zavera u kući?

U dvorištu Nemeš grubo zatvara vrata pušionice dok je Brendon unutra, Marijana pita Nemeša što je tako neraspoložen.

Lester priča zašto više ne razgovara s Brendonom i o svom razočaranju u Nemeša. Nemeš i Marijana su u spavacoj sobi – razgovaraju o svom odnosu . U dvoristu Brendon se izvinjava Lesteru zbog svog sinocnjeg ponašanja, Lester ga je smo izignorisao.U spavaćoj sobi Nemeš je pun entuzijazma, Marijana ga spušta na zemlju. Brendon priča o svom odnosu s Lesterom.

Zavera u kući

Većina ukućana je u dvorištu. Duško, Soraja i Horvat razgovaraju. Soraja i Horvat se šale na Duškov račun kako će on odmah prvi da izađe i da će se naći u vrućoj stolici.

Soraja ga ponovo zeza da je najveća šlihtara i da je prvi dočekao Horvata juče ispred ispovedaonice kada je cuo da ga Veliki Brat zove kako bi mu uručio 10000 dolara. Nirmal je razočaran kako je sve na kraju ispalo i smatra da nije fer što nije pobedio i da je sve bilo namešteno protiv njega. Veliki Brat mu objašnjava celu situaciju i saopštava da će puno objašnjenje dobiti kasnije u toku večeri. Nirmal i dalje ima utisak da su svi u zaveri protiv njega i vrlo razočarano prestaje da priča o svom problemu. Odlazi u dnevnu sobu, i sam leže na jednu od sofa. Soraja smatra da se mnogo toga u kući promenilo u poslednje vreme, pogotovo odnos izmedju Bojane i Marijane, kao i da nije fer način na koji su Lester i Nikola ispali iz borbe za kapitena. Što se tiče Nirmala, njen stav je i dalje isti.

Povezana vest:  Kris Not i Kiša Kasl-Hjuz se pridružuju glumačkoj ekipi dugo očekivane serije “Manifest” kompanije Discovery

Ogledalce ko je najlepši na svetu?

Nemeš u zadatku Trenutak istine imitira Horvata. Ukućani se smeju. Nemeš imitira Horvatov razgovor sa Duškom. Soraja imitira Emu, peva pesmu “Arogantna kraljica”.

Brendon imitira Soraju. Uzeo je ogledalce i pita ko je najlepši na svetu. Duško na stolici odgovara na pitanja. Duško kaže da ga najviše privlaci Antonija. Soraja pita Bojanu koji joj se muskarac najvise svidja,Bojana kaze Lester ali mu fali 20 cm. Brendon je seo na stolicu, kaže uživaću da vam dam odgovore. Ema pita Brendona šta oseca prema Lesteru,on kaze prijateljsku emociju. Bojana pita Brendona da li se samozadovoljavao u kutiji, Brendon kaže da je pokusao, ali da mu nije uspelo. Soraja pita Nikolu da li se razočarao u neke ljude, Nikola kaze da jeste. Brendon pita Nemeša da li sebe smatra mačo muškarcem. Soraja pita Nemeša da li bi imao nešto sa Antonijom, Nemes kaze da jeste. Nikola pita Nemeša da li je razmišljao o tome što ih je juče prevario. Nemes kaže da jeste, ali da sad nije pravi trenutak. Soraja pita Marijanu da li joj je žao što se posvadjala sa Bojanom, Marijana kaže da joj je žao, ali da nije ništa loše napravila.

Povezana vest:  DVOR 2011, Krunski savet tražio od seljana da iznesu primedbe na vladare