nemes_marijana_8maj

VELIKI BRAT 2011

Ima li nade za Marijanu i Nemeša?

Tokom sinoćne žurke na otpadu su Marijana i Hori bili baš razigrani. Brendon konstatuje da mu je bolji otpad nego luksuzni deo kuće.

Na pitanje da li mu nedostaje Nemeš, on odgovara da mu ne nedostaje njegovo fejkiranje, kaže da kad je Nemeš provalio da je na TV – u da je odmah počeo da glumi. Izdubljuje glas, misli da je faca i glavni baja, baš se umislio čovek, a pritom razbija šta stigne, drugi od njega prave Herkulesa, kaže Brendon. Nebitan je, napominje na kraju dijaloga. Veliki Brat je ukućanima u kući pustio ukućane sa otpada.  Nemeš gleda isključivo u Marijanu. Nakon toga povela se priča o Nemešu i ona konstatuje da mu ne nedostaje jer je on previše zaljubljen u sebe. Marijana, Nirmal i Nikola gledaju na TV-u ukućane iz luksuznog dela kuće, dok ide pesma “Marijana” , u kojoj se nalaze neprimerene reči. Kada Nemeš čuje taj stih, potpuno se izbezumi. Brendon konstatuje da je Marijana osetljiva, ne zna ni sama gde je, nedostaje joj Nemeš, u njemu je pronašla tip muškarca, mada njihova veza neće uspeti, smatra Brendon.

Neočekivani gost

Ukućani su juče bili očigledno raspoloženi. Na otpadu tek što je žurka počela, Bojana je zapevala, Soraja i Dule su izašli iz autobusa i pridružili se ostalima.

Marijana , Soraja, Hori i Lester su prvi počeli da igraju. U luksuznom delu kuće je bila slična situacija. Ema, Tamara, Mila i Radašin igraju. Dok su se Tamara i Mila grlile jer ih je pogodila pesma, Radašin je sam igrao. U kuću ulaži neočekivani gost tj. Marijana – voditeljka. U ruci je nosila cveće te je zamolila Nemeša da joj da svoju nagradu umesto vazne. Dok priča o dodeli nagrade i zagovara Nemeša ona nonšalantno sipa vodu u nagradu i stavlja cveće. Nemeš je pita da mu obeća da će mu vratiti, na šta Marijana kroz smeh konstatuje da je sipala vruću vodu, izvinjava se, kaže, da nije znala da ne sme. Nakon što je Mara napustila kuću, Mila se naprasno ućutala, videlo se da joj je bilo baš krivo.

Najbolji prema najgorima

Nakon kraja sinoćne žurke u radionici, na otpadu, Nirmal je predlagao da Brendon i Marijana zamene mesta za spavanje, što se nije desilo.

Povezana vest:  Serija “Devedeset dana za venčanje” na TLC kanalu

Brendon je komentarisao kako je Antonija gadura, jer je video koliko joj je krevet prljav, dok ju je Marijana branila objašnjavajući da je i iz svog kreveta tresla pesak, jer ko god tu prođe nešto šutne na isti. Pošto je pomirisala Nirmalovo ćebe i prokomentarisala da smrdi na mačke, Nirmal je zaključio da sve u kući smrdi.

Nikola je neprestalno zezao Brendona čačkajući ga po glavi i sprečavajući ga da spava, a onda se upustio u razgovor povodom novonastale situacije između Marijane i Nemeša.Nakon razgovora Nikola je, opet nastavio da čačka Brendona, objašnjavajući kako mu je ovaj prebacio ruku preko struka, dok je spavao. Brendon se smejao na Nikoline provokacije i zezanja, ali nije prihvatao Nirmalove predloge da im peva i slično, rekavši mu da stalno izigrava advokata i povremeno mu se obraćajući sa Lignjoslave.

Marijana je skrenula pažnju  Brendonu da je Nirmal bio najbolji prema njemu, a on se tako ponaša i konstatovala da je najbolji prema onima koji su najgori prema njemu.

Nema opravdanja za Nemeša

Sinoć malo pre spavanja Nikola je savetovao Marijani da treba da sačeka i kada izađe da se objasni sa Nemešom, dok je ona smatrala da će teško imati šta da pričaju tada, ako već to u kući ne urade.

Nikola je nastavljao da je ubeđuje da ne prenagljuje, da popričaju u četiri oka, da će Nemeš, ako je stvarno voli, popričati sa njegovim roditeljima i da će to sve biti u redu. Marijana nije odustajala da je bolje sve rasčistiti sada nego za mesec dana, dok Nikoli nije bilo jasno kako može protiv svojih osećanja, a posle će se kajati čitav život. Zatim joj je pričao kako je i Nemeš poludeo kada je gledao preko TV – a, šta je ona radila, a što bi se verovatno, opet, desilo kada bi sada nju prikazali kako leži sa njima i da sve to na TV – u izgleda mnogo glupo. Marijana je, međutim, uporno ostajala pri svome tvrdeći da nema opravdanja što je Nemeš spavao u istom krevetu sa Milom i Tamarom.

Nemeš je muškarčina, ali mnogo popušta Marijani

Nirmal i Nikola sede sami. Nirmal pita Nikolu šta mu je rekla Marijana, na šta ovaj odgovara da Marijana misli da Nemešovi roditelji imaju nešto protiv nje.

Povezana vest:  DVOR 2011, Izbačeni Lana i MC Stojan, ostali takmičari finalisti

Dolazi i Lester, Nirmal kaže da pričaju o Nemešu i Marijani. Smatra da je glupo što se naljutila sad na Nemeša, sve je to igra. Dok su bili svi zajedno pitao je Nemeša da li ima uticaja na svoje roditelje. Nirmal je zaključio da Nemeš mora roditeljima da promeni mišljenje o Marijani da bi funkcionisali. Smatra da Nemeš baš muškarac, ako joj je obećao, stajeće iza nje. Lester kaže da nikad ne bi dozvolioda bude u takvoj situaciji, da upropasti svoj život skroz. Kaže da bi se odlučio na tako nešto, ako je sto  posto siguran u nju. Lester se priseća Marijaninog ponašanja na devojačkoj večeri. Kaže da mu se neka devojka ponašala kao Marijana tada, odmah bi je ostavio. Nemeš je muškarčina, ali joj mnogo popušta.

Bez zabušavanja

Ukućani luksuznog dela kuće su rešili da posle popodneva provedenog praveći figurice u vidu nedeljnog zadatka, malo se opuste u bazenu.

Tamara i Nemeš su prvi poleteli na opuštenje, a ubrzo im se i Mila pridružila. Nakon što su se Ema i Slavka vratile sa sunčanja otišle su pravo u kuhinju, kako bi pripremile ručak. Na otpadu ukućani su ceo dan posvetili obavljanju zadatka. Zabušavanja nije bilo, svi su vredno radili trudeći se da što više doprinesu. Okupili su se u dvorištu i razmatrali plan koji im je dao Veliki Brat kako bi ga što bolje sproveli u delo. U luksuznom delu kuće je počeo ručak, svi su se okupili u trpezariji kako bi zajedno ručali.

Surova istina

Ukućani otpada na razne načine, svakodnevno pokušavaju da se zabave .

Danas su otkrili novo mesto za boravak, i to, ni manje ni više nego krov autobusa. Marijana, Soraja, Brendon, Horvat i Antonia već neko vreme pevaju uživajći na novo otkrivenom mestu na otpadu. Nikola se ipak posvetio pravljenju kućice za lutke, dok se Bojana izolovala. Njoj nije izgleda zabavno istraživanje otpada, pa je odlučila da se odmari od pravljenja raznih igračaka, u sklopu nedeljnog zadatka. Nirmal kao nominovani ukućanin, ovoga puta nije pod stresom. Ono što ga trenutno nervira je Brendonova bahatost, ali se svim silama trudi da ga ignoriše.

Povezana vest:  Premijere na kanalu TLC: NOVI MODNI KREATORI - BORBA ZA PRESTIŽ i AMIŠI - ŽIVOT VAN ZAJEDNICE

Sa druge strane, ukućani luksuzne kuće neumorno pevaju i šale se. Tamara je pokušala da iznervira Nemeša, ali joj nije uspelo. On je izjavio da više ne može ništa da ga potrese, a da li će saznanje o lažnoj nagradi ipak dokazati da je to moguće, saznaćemo na kraju lažne nedelje. Ukućani luksuzne kuće i dalje čuvaju ovu veliku tajnu Velikog Brata.

Istina, laž ili laž istina

Posle burnih dana, današnji dan protekao je jako mirno. Ukućani otpada ne prestaju da se trude oko ovonedeljnog zadatka. Sa druge strane, ukućani luksuza uživaju.

Ema je popodne masirala Nemeša, dok se on ponudio da izmasira Milu od čega je na kraju i odustao. Ukućane otpada u izvršenju nedeljnog zadatka, prekinuo je signal koji je pustio Veliki Brat na televizoru.

Ovoga puta nije pušteno dešavanje iz luksuznog dela, kao ni Nemeševa ponuda da izmasira Milu, već dodela lažnog pehara. Stari ukućani su  jedini koji znaju šta je prava istina, ali otpadnici su veoma sumnjičavi. Oni iako ne znaju da je u pitanju lažna nagrada, nisu poverovali u ovu igru Velikog Brata.

Pomirenje ili večiti neprijatelji

Popodne su Soraja i Brendon imali razgovor vezan za Lesterov rođendan. Zbog toga što su Brendon i Lester u svađi, Soraju je zanimalo kako će se Brendon ponašati.

Brendon ne želi pomirenje ali mu je glupo da Lestera ignoriše na rođendan. Soraja ipak smatra da treba da mu čestita, iako imaju zaistam lošu komunikaciju.

Brendon zna da je to prijateljstvo gotovo i u kući i van nje. Ono što je šokiralo Brendona je Sorajino mišljenje da je Lester povodljiv.

Ona smatra da bi se on družio sa Brendonom, ali da to ne radi zbog svojih prijatelja, aludirajući na Nikolu.

Mada, kako god Brendon je ipak promenio mišljenje o Nikoli. Sviđa mu se to što je direktan i što nema strah da otvoreno iznese svoje mišljenje. Što se tiče Lestera nema nameru prvi da pruži ruku pomirenja. Misli da su i neki uticali na taj odnos, ali i da je on preterao.  Smatra da su Lester i on previše dobro izgledali zajedno i da to nije moglo da prođe neopaženo kod ostalih ukućana.