lesterpevac

VELIKI BRAT 2011

Pripreme za ‘’Balkan song contest 2 “ su u toku!

Nakon što su ukućani ustali, popili kafu i doručkovali usledio je trening. Nisu se baš svi podjednako radovali tome, ali trening je morao da se odradi.

U dvorište su prvi izašli Brendon, koji je počeo da se razgibava sam za sebe, Bojana kojoj trening i ne predstavlja veliki problem u odnosu na pevanje i Nikola i Nemeš koji su komentarisali vežbe. Dok se ostatak ukućana spremao da izađe u dvorište, Nikola je za to vreme demonstrirao Brendonu i Bojani kako on repuje. Brendon je pokušao da ga prati dok se Bojana samo smeškala. A onda ih je trener malo ubrzao i trening je krenuo. Kao i obično počelo je trčanjem. Soraja i nije bila baš oduševljena, ali je vredno istrčala zadato vreme uz male postrake trenera. Zatim su usledile i ostale vežbe, al čini se da ukućanima ipak prija malo aktivnosti.

Svako vežba na svoj način

Horvat i Duško vežbaju u dvorištu pevanje. Horvat mu sugeriše kako da peva. Brendon za to vreme komentariše pesmu od Lady Gage.

Smatra da je pesma teška iako on super zna engleski, nikad nije pevao na engleskom. Soraja mu je super, nije mogao boljeg partnera da dobije i korigovao je njene ispade pa misli da neće imati problema.

Duško teši Bojanu, savetuje je da se ne sekira, sigurno ne peva toliko loše, treba da da sve od sebe i ne treba da se inati. Kaže joj i da se ne ljuti na njega što joj to priča jer joj govori iz najbolje namere, a ona kaže da neće.

Bojana komentariše da ne trpi takvu vrstu kritike, posebno što zna da joj je to mana i zna da ne zna da peva i zato je to i pogodilo.

Nakon što je Bojana otišla, Duško kaže Nemešu da se Bojana mnogo brine jer ne zna da peva. Nemeš konstatuje da loše zvuči, ali nema veze. Dolazi Marijana i kaže im da puno vremene provode danas i da je ljubomorna, a Duško joj kaže da ne sme da bude dosadna Nemešu jer će on odmah da je ostavi i da ode kod Soraje jer je Soraja avion. Marijana kaže da ne može tu ništa, ako tako mora da bude.

Povezana vest:  Dejvid Jejts snima film po seriji Doktor Hu

Nakon toga, Marijana i Nemeš odlaze u spavaću sobu gde  se maze u krevetu što je dovelo i do sexa. Nikola, Lester i Nirmal su u dnevnoj sobi i pevaju pesmu Bomba. Svako vežba na svoj način.

Napucaću ga

Većina ukućana je u dvorištu. Sunčaju se, šale naprosto uživaju. Lester glasno vežba pevanje, kako bi čuo mišljenja ostalih ukućana. Kao što se i očekivalo dobio je pohvale, jer od samog početka svi komentarišu kako Lester lepo peva.

Marijana komentariše da njoj ovaj zadak više smešan, ustvari nikada je nije zanimalo da bude pevačica. Nikola pita Nemeša da li ima još neku svoju pesmu, na šta je on odgovorio da će uskoro imati. Bojana priča kako ako profesor još nekad bude nešto rekao njoj, da će ga napucati i može i da napusti cas. Ne voli kad je neko dira tako gde je slaba, a svesna je da ne zna da peva. Nirmal pokušava da je smiri te joj kaže da je zapela previše, kao bik i da treba da spusti loptu i da ne vidi ništa sa strane. Bojana mu objašnjava da ne voli zezanje tamo gde je slaba i da postoji neka granica do koje se ide. Za to vreme Soraja i Brendon su u sobi za vežbanje. Antonija sprema ručak.

Bojana i Nemeš u dvorištu

Nemeš komentariše kako je oduševljen dolaskom profesora. Bojana je takođe u dvorištu pa komentariše sa njim.

Nemeš bi voleo da dobije stručno mišljenje profesora koji bi trebao da bude sledeći korak u njegovoj karijeri. Bojana mu je na to rekla da se opusti, to će već samo doći. Zatim su otišli da se spreme, jer su pozvani u sobu za vežbanje.

Brendon je bio oduševljen svojim nastupom tamo, hvalio se kako je pun energije i komentarisao kako mu baš prija ovo igranje, dok je Sorojina euforija oko igranja malo manja. Videćemo kako će se “nesuđeni” kumovi snaću u toj ulozi.

Povezana vest:  Amy Adams igra novinarku u HBO seriji "Oštri predmeti"

Možda Nemeš ima strah od Marijane

Nakon što su se Bojana i Nemeš vratili iz sobe za vežbanje, Nemeš je odmah poljubio Marijanu kao da je nije video jako dugo.

Verovatno zbog toga što im je koreografija malo škatljiva tj. provokativnija, te se Nemeš možda pribojava Marijanine reakcije. Dok su još vežbali u studiju Bojana je prokomentarisala, kroz polu smeh: „Ovo što uvežbamo u studiju, to nam je.“ Po povratku, u dvorištu Nemeš masira Marijanu, nakon što je ona njega namazala uljem i izmasirala. Lester peva Nemeševu pesmu u narodnom žanru.

Marijana se nadoveže na to i kaže Nemešu: „Moraš da napišeš pismu za mene, ali mora biti popularnija od ove.“ Nakon toga Marijana i Antonija odlaze u dnevnu sobu gde vežbaju svoju koreografiju. Ukućani su vrlo uzbuđeni ovim zatakom, vežbaju, komentarišu i očigledno se trude, neki manje – neki više.

Muški gad i „napast“

Pripreme za ‘’Balkan song contest 2 “ su u toku. Ukiućani se zaista trude da prevaziđu sami sebe, ali velika tenzija zbog direktnog ulaska u finale, dovodi do toga da se ukućani međusobno sukobljavaju.

Soraja neprestano vežba, što se ne može reći i za Brendona. Njoj je zaista stalo do pobede i daje svoj maksimum. Brendon nije baš zagrejan, čak je i odustao od zajedničkog nastupa za pesmu “Born this day” ili samo tako izgleda. Soraja osim što je tekst naučila, smislila je i koreografiju. Smišljena plesna tačka joj je previše bila statična, pa je na svoju ruku dodala malo akrobatike.

Horvat i Duško takođe, dolaze do manjih nesuglasica, najviše zbog Duškove neozbiljnosti. Za razliku od ova dva para Nemešu i Bojani probe polaze za rukom. Na probama za nastup njih dvoje su dobili veoma prisnu plesnu tačku i malo je reći da su se uživeli u ulogu. Nemeš i Marijana su na ovu temu dugo razgovarali. Njoj se ne sviđa takav njegov odnos sa Bojanom, dok Nemešu  cela situacija daje još više samopouzdanja. Primetivši da se kod Marijane pojavila ljubomora, on na veoma lak način rešava dalje polemisanje. Na klasično žensko “zvocanje”, u dve reči je prekinuo razgovor, rekavši da ga guši. Ona pomalo uvređena nije ostala dužna, nazvala ga je muškim gadom.

Povezana vest:  SERIJA ’ZEJNEP’ USKORO NA PINKU! Neverovatna ljubavna priča zasnovana na istinitim događajima ostaviće vas bez daha!

Ipak, za njihovu vezu karakteristično je i to, da se veoma brzo i pomire. Tako su i ovoga puta razmenjivanjivanjem nežnosti rešili svaki nesporazum.

Gospođice napustite čas

Profesor Milojko Pajević je ponovo održao čas u kući Velikog Brata. Ukućanima se na početku obratio sa par reči, a zatim prionuo na rad. On im je rekao da nije tu da bi ga voleli, već da bi dobro pevali.Što ga ukućani budu više mrzeli, tim bolje po njihov glas!

Nemeša je na početku časa predložio za asistenta, ali nije to sproveo u delo. Ipak je do kraja sam održao čas.

Muškarci su po mišljenju profesora Pajevića bili bolji od devojaka, jer imaju više samopouzdanja i samim tim što se više trude.

Večeras su neki zablistali, dok je neko bio udaljen sa časa. Antonia koliko god  da voli muziku, pevanje joj teže polazi za rukom, ali se zaista potrudila. Isto je učinila i Bojana. Ono što je jedina razlika kod pomenutih ukućanki je ta, što je Antonii zasmetalo Horvatovo dobacivanje, pa se nekoliko sekundi posvetila maloj raspravi sa njim, a zatim zapevala.

Lester je definitivno ostavio ukućane bez reči, aplauz koji je dobio na kraju izvodbe, bio je dovoljan da pokaže koliko im se svidela njegova interpretacija.

Nemeš kao i obično snažno je zapevao, dok od Marijane nije bilo ni traga ni glasa. Ona nije htela da predstavi svoje glasovne sposobnosti na ubeđivanje profesora, pa je bila zamoljena da napusti čas, što je i učinila.

Iako je tek drugi čas, napredak se vidi kod većine. Do nedelje ukućani će možda naučiti da pevaju, dok će neki uvežbati glas do savršenstva.