ivan sting dejan

STING na PRVOJ kod Ivana Ivanovića

 

Slavni muzičar, nekadašnji vođa grupe Police STING, koji već četvrti put nastupa u Beogradu, danas je bio gost PRVE TV gde je snimio emisiju Veče sa Ivanom Ivanovićem!!! Sting je na Prvu srpsku televiziju stigao oko pola jedan, direktno sa aerodroma, veoma raspoložen i opušten, što će gledaoci i videti u petak 10. juna u 21h u Ivanovićevom talk-show.

Povezana vest:  ARENA RASTE I NAPREDUJE, REZULTATI ĆE SE TEK VIDETI: Nebojša Žugić o novim projektima

Ekskluzivni gost PRVE je do početka snimanja ćaskao sa svojim domaćinima, generalnim direktorom PRVE TV Dejanom Jocićem i Ivanovićem, a kao i svi Ivanovi gosti i Sting je snimio najavu za šou! Snimanje kod Ivanovića proteklo je uz mnogo smeha i ovacije publike koja je ovu svetsku zvezdu dočekala i ispratila uz gromoglasan aplauz.

Sting je kod Ivana, između ostalog, otkrio kako jedva čeka da upozna naš renomirani orkestar „Camerata Serbica“ s kojim večeras nastupa u Areni, kako je spojio svoje pesme sa simfonijskim orkestrom i koja pesma u tom aranžmanu mu se najviše dopada.

Povezana vest:  Džesika Kepšou , doktorka Arizona iz “Uvoda u anatomiju” trudna treći put

Ivan je nastavio svoju tradiciju poklanjanja, pa je britanska pop zvezda od Ivanovića dobio tamburu staru 50 godina koja je specijalno za njega restaurirana i prelakirana. Sting se veoma obradovao poklonu i obećao da će odmah početi sa časovima tambure!