cola_ivan_ivanovic

ZBOG VELIKOG INTERSOVANJA I ZAHTEVA GLEDALACA PRVA TV PONOVO REPRIZIRA „VEČE SA IVANOM IVANOVIĆEM“!!!!

Emisija u kojoj su gostovale muzičke zvezde STING I ZDRAVKO ČOLIĆ emitovana u petak 10.juna oborila je sve rekorde gledanosti, a zahtevi gledalaca uslovili su još jednu reprizu popularnog talk-showa u utorak 14. juna od 14:50.

Pedeset treće „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ donelo je dve velike ekskluzive: gostovanja svetskog pop-stara Stinga i najveće balkanske zvezde Zdravka Čolića.

Povezana vest:  „CARSTVO POROKA“ SAMO DAN NAKON AMERIČKE PREMIJERE NA HBO GO-u

Britanski kantautor, koji je prošle nedelje napunio i oduševio beogradsku Arenu, kod Ivanovića je pričao o svojim godinama (u oktobru puni 60!!!), koncertima, slavi, a na poklon je dobio tamburu.

Nakon njegovog odlaska usledio je je vrhunac večeri kada se na sceni pojavio ČOLA! Posle 20 godina TV pauze ovaj idol svih generacija pokazao je zašto je i dalje veliki i najbolji. Svirao je gotaru i otpevao dve pesme, pričao anegdote iz svog burnog života, u studio je došao sa starijom ćerkicom Unom, a na kraju se upoznao sa dvogodišnjom Anđelom, koja je izjavila kako je Čola njen dečko!

Povezana vest:  PRVI SRPSKI TOP MODEL O UTISCIMA IZ IZRAELA

Tako je ovaj po svemu jedinstveni show ponovo osvojio gledaoce koji su poželeli da još jednom pogledaju „VEČE SA IVANOM IVANOVIĆEM“!!!

UTORAK, 14. JUN OD 14:50!