MTV Reporteri u akciji

MTV REPORTERI – KO OTEŽAVA KRETANJE STUDENTIMA SA INVALIDITETOM?
 
U prvoj reportaži koja je na programu ovog četvrtka u 14:30, podsetićemo se MTV Reporter Predrag Žambok iz Sremske Mitrovice, koji je pokušavo da sazna šta je dovelo do toga da danas u Sremskoj Mitrovici ne postoji nijedan bioskop. Uz pomoć MTV ekipe i Kristine Radenković, akuelne voditeljke emisije “Šljivik” na RTS-u, reporter Predrag će istražiti zašto je srušen stari bioskop u isto vreme kada je novom promenjena funkcija, kao i koji su planovi gradske vlasti i kancelarije za mlade u vezi sa ovom neslavnom činjenicom.
U drugoj reportaži, selimo se u Novi Sad gde MTV Reporterka Gordana Ivković istražuje na koji način studiraju studenti sa invaliditetom. Svoju profesionalnu mentorsku podršku Gordani je pružio Jovan Palavestra, autor i voditelj emisije “Iza Vesti” na Televiziji Avala. Da li su država i Univerzitet u Novom Sadu učinili neophodne korake kako bi studentima sa invaliditetom omogućili nesmetano studiranje – saznajte ovog četvrtka, 1. decembra u 14:30.
Glasajte za najbolju reportažu na www.mtvreporteri.com i osvojite MTV nagradni paket, a najboljeg reportera čeka desktop kompjuter.
Povezana vest:  Start nove sezone serije „Devedeset dana za venčanje: Život u braku“ na TLC kanalu