southpark-1507-youre-getting-old-press-image-stans-birthday-party

MTV NOVOGODIŠNJI VIKEND

Za dane vikenda vas očekuje mnogo dobre muzike, ali ovaj put i po izboru vernih posetioca MTV sajtova i gledaoca kanala, kao i dokumentarni film „The Making of South Park“, koji će najaviti najnovije epizode iz aktuelne 15. sezone!

MTV LISTA 100 NAJBOLJIH PESAMA U 2011. GODINI

Kao i predhodne dve godine, MTV je nastavio sa idejom da verne posetioce svog sajta i gledaoce MTV kanala uključuje u sastavljanje liste najboljih spotova u protekloj godini. Koji spot i izvođač je po njima obeležio godinu koja je na izmaku pogledajte 31. decembra, u dva dela – od 12:30 prvu polovinu liste (od 100. do 50. mesta), a od 20:00 počeće odbrojavanje do 1. mesta, odnosno pedeset najboljih spotova u 2011. godini. Repriza celokupne liste Maxi Top 100 emitovaće se 1. januara od 09:00 do 17:00.

Povezana vest:  Druga sezona dokumentarno-igrane serije "Genije" – Pikaso stiže u aprilu na kanal National Geographic

GODIŠNJE MTV LISTE

U prvoj nedelji nove godine očekuje vas još jedna retrospektiva najbolje muzike iz 2011. godine u specijalnim izdanjima MTV-jevih lista: MTV Domaćica, MTV Top 20, Dance Floor Chart, Hip Hop Chart i Rock Chart u njihovim redovnim terminima. Koja pesma se najduže zadržala na prvom mestu, kome su posetioci MTV sajtova dali najviše glasova i ko je s pravom zaslužio da se nađe na vrhu godišnjih MTV lista? Pogledajte u ponedeljak, utorak i sredu od 20:30 najbolje rock, hip hop i dance hitove, a u subotu i nedelju od 18:00 vas očekuje godišnje MTV Top 20 i MTV Domaćica liste.

Povezana vest:  Serija "Služba za spasavanje aligatora" na Animal Planetu

KAKO SE PRAVI SERIJA „SOUTH PARK“?

Započnite novu godinu smejući se uz nestašne dečake iz gradića South Park. Ali pored novih epizoda iz petnaestog serijala koje možete da pratite samo na MTV kanalu, 1. januara u 21:50 vas očekuje specijalni film „The Making Of South Park“.

Prva epizoda ove animirane serija emitovana je davnog 13. avgusta 1997. Od tada nas dogodovštine „večitih nacrtanih dečaka“ iz gradića South Park zabavljaju nesvakidašnjim inteligentnim humorom. U ovom filmu ćete saznati gde kreatori ove humorističke serije Matt Stone i Trey Parker nalaze nepresušnu inspiraciju, u kakve će sve nevolje upadati Cartman, Kyle, Stan i Kenny i koliko još sezona pripremaju… Mat i Trey već petnaest godina neustrašivo pomeraju granice svojim smislom za parodiju i crni humor. Baveći se američkom kulturom, društvenim tabuima, raznim aktuelnim društvenim i političkim zbivanjima, ova dva prijatelja koja su se upoznala još na koledžu nikoga ne štede. Ismevali su sve, od liberala do konzervativaca, od ateista do verskih fanatika, kao i one između. Iako je njihov humor često nailazio na kritike javnosti, to nije sprečilo milione vernih fanova da iz sezone u sezonu sa nestrpljenjem iščekuju svaku novu epizodu. Kako im to uspeva saznajte u specijalnom filmu „The Making Of South Park“ 1. januara u 21:50, ili reprizno u utorak u 22:40 i četvrtak u 21:30.

Povezana vest:  Star Wars serijal emitovaće se na AXN-u u oktobru