Lea_Michele_geel_sezona_3 

Lea Mišel: Četvrta sezona ‘Gleeja’ biće revolucionarna
 
Lea Mišel (25) uzbuđena je zbog nove, četvrte sezone višestruko nagrađivane serije ‘Glee’ koja će, kako kaže, biti revolucionarna
Lea nije želela otkriti pakleni plan Rajana Murfija, autora ‘Gleeja’, ali kaže da je reč o genijalnim inovacijama koje će sve oduševiti.
Lein lik Rachel Berry ipak neće nestati iz serije, kako se ranije spekuliralo, a mlada glumica kaže da će nova sezona ‘Gleeja’ prikovati glikove uz TV ekrane.
-Pričala sam s Rajanom i mislim da će napraviti pravu revoluciju svojim inovacijama koje je smislio za četvrtu sezonu. Odlično je kombinirao likove koji su maturirali, na dosad neviđen način. Skoro sam se rasplakala kad mi je rekao da moj lik neće nestati iz serije. Bila sam spremna za pojavljivanje i u maloj ulozi čistačice u pozadini – rekla je Lea Mišele.
Lea je ispričala da je presrećna što joj je pružena prilika zaigrati u seriji ‘Glee’ jer joj je to bila prekretnica u karijeri.
-Ovo je najbolji posao koji sam imala. A s ostatkom ekipe ‘Gleeja’ jako sam se zbližila. Postali smo kao velika porodica – rekla je.

 

Povezana vest:  Dokumentarna serija "U trci sa izumiranjem" na Discovery i Animal Planet kanalima