mtv_jerseyshore_21629final

JERSEY SHORE 6 – KRAJ JEDNE LUDE ŽURKE
 
Najotkačeniji cimeri su se vratili! Na redu je još jedna, šesta po redu sezona najgledanije MTV serije svih vremena – Jersey Shore. Osam ukućana spremno je da nastavi lude provode na vrelom pesku Seaside Heights-a u rodnom New Jersey-u u poslednjem nasatvku ove uzbudljive avanture.
Oni su nezaustavljivi kada su provodi, pumpanje pesnicom, izležavanje u solarijumu, ali i žustre svađe u pitanju, ali ovog puta će druge stvari biti važnije. Snooki je trudna i verena, Mike the Situation je na programu odvikavanja, Ronnie i Sammi su ponovo zajedno, dok Pauly D gradi ozbiljnu karijeru DJ-ja. Ipak, drame, urnebesnih odevnih kombinacija, svađa, suza, žurki, zajedničkih večera, podvala i tračarenja neće nedostajati.
Potpuno nove, uzbudljive epizode prikazivaće se na regionalnom MTV kanalu svake nedelje, od 28. oktobra u 22:20, ili reprizno ponedelejkom u istom terminu i petkom od 22:40. Podatak da je prethodna sezona privlačila oko 11 miliona gledalaca po epizodi i učinila ovu seriju najgledanijom na MTV kanalu ikada, samo je razlog više da ne propustite ovaj popularni show.
I ne zaboravite da gledate vaše omiljene Jersey Shore face u njihovim serijama –  Snooki & Jwoww i Pauly D Project!
Povezana vest:  U drugoj sezoni serije kanala E! WAGS Miami doći će do usijanja