SOUTH-PARK-S16-Cartman-Finds-Love

SAZNAJTE KAKO NASTAJE KULTNA SERIJA SOUTH PARK

 

Započnite vikend smejući se uz nestašne dečake iz gradića South Park. U susret novim epizodama iz poslednjeg serijala, koje će početi da se emituju samo na MTV kanalu od nedelje, 23. decembra, vikend pred nama je posvećen upravo ovoj legendarnoj animiranoj seriji.

U subotu i nedelju od 12:10 pogledajte sve epizode iz šesnaeste sezone, dok u nedelju od 23:30 možete da pogledate film „The Making Of South Park“. Šta je izvor nepresušne inspiracije dugogodišnjih kreatora ove animirane serije Matta Stonea i Treya Parkera? U kave će sve nevolje upadati Cartman, Kyle, Stan i Kenny i koliko još sezona pripremaju, saznaćete u ovom zanimljivom filmu.

Povezana vest:  Tom i Džeri slave 80. rođendan

Prva epizoda ove animirane serija emitovana je davnog 13. avgusta 1997. Od tada nas dogodovštine „večitih nacrtanih dečaka“ iz gradića South Park zabavljaju nesvakidašnjim inteligentnim humorom. Mat i Trey već petnaest godina neustrašivo pomeraju granice svojim smislom za parodiju. Baveći se američkom kulturom, društvenim tabuima, raznim aktuelnim društvenim i političkim zbivanjima, ova dva prijatelja koja su se upoznala još na koledžu nikoga ne štede. Ismevali su sve, od liberala do konzervativaca, od ateista do verskih fanatika, kao i one između. Iako je njihov humor često nailazio na kritike javnosti, to nije sprečilo milione vernih fanova da iz sezone u sezonu sa nestrpljenjem iščekuju svaku novu epizodu. Kako im to uspeva saznajte u specijalnom filmu „The Making Of South Park“ u nedelju, 16. decembra u 23:30, ili reprizno u utorak u 23:10, četvrtak u 22:50 ili petak u 23:50.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Mila otrovnu strelu namenila Bojani, Horvat zabrinut za Draganu, zanimljiv nedeljni zadatak