Sasa Marjanovic marketing direktor Samsung Eletronics Adriatic. jpgSamsung Electronics i PRVA srpska televizija predstavili inovaciju na domaćem medijskom tržištu – „PRVA SMART TV“ APLIKACIJU

Samsung Electronics i PRVA srpska televizija predstavili su „PRVA SMART TV“ aplikaciju ekskluzivno dostupnu na Samsung Smart televizorima. Ovo je jedinstvena aplikacija ove vrste u Srbiji koja omogućava potpuno inovativan način praćenja TV programa jedne nacionalne televizije. Postavljajući standarde u svetu modernih tehnologija i medija, dva vodeća brenda udružila su svoje snage kako bi gledaocima približili novi doživljaj televizije. Korisnici će biti u mogućnosti da prate omiljene emisije i serije PRVE kad god to budu poželeli.
Uz Smart aplikaciju koja je kreirana specijalno za Samsung Smart televizore, gledaoci sada mogu da odrede pravi trenutak za svoje TV uživanje i da gledaju sadržaje Prve redosledom i u vreme koje im odgovara. Zahvaljujući ovoj inovaciji, nema više žurbe niti svađe oko daljinskog upravljača već u potpunoj komfornoj atmosferi, u vremenu i dinamici koje sam odredi, korisnik veoma jednostavno i brzo pokreće aplikaciju i bira omiljene programske sadržaje.
Na ovaj način, vreme provedeno pred ekranom je sadržajnije, efikasnije i uzbudljivije, a programi Prve, ekskluzivno na Samsung Smart televizorima biće dostupni 24 sata, 7 dana u nedelji.
„Ovo je mali deo istorije na medijskom nebu Srbije s obzirom da prvi put našim gledaocima pružamo programski sadržaj jedne nacionalne televizije na zahtev. Velika nam je čast što je Samsung izabrao baš nas i što ćemo našim gledaocima pružiti apsolutni komfor i još lepši doživljaj praćenja naših popularnih programskih sadržaja. PRVA Smart TV aplikacija diktira nov pogled na televiziju. Zahvaljujemo se našem partneru jer zajedno smo omogućili da nove svetske standarde u oblasti mulitimedija učinimo dostupnim i na našem tržištu.Od danas počinje promocija naše programske šeme koja će u novoj sezoni doneti mnoga iznenađenja, vrhunske formate i produkciju na još višem nivou.“, istakao je Dragan Nenadović, direktor Prve srpske televizije.
„Kompanija Samsung uvek je bila pokretač i inovator u stvaranju ne samo vrhunskih uređaja već i sadržaja koji unapređuju iskustvo korišćenja vrhunske tehnologije. Veliko mi je zadovoljstvo što je Prva TV prepoznala potencijal naših uređaja i što smo zajedničkim naporima omogućili korisnicima Samsung Smart televizora da upotpune doživljaj gledanja moderne televizije, televizije budućnosti.“, rekao je Saša Marjanović, direktor marketinga u kompaniji Samsunga Electronics.
Ovim projektom, Prva TV je učinila svoj program još dostupnijim za svoje gledaoce, a u isto vreme kompanija Samsung Electronics je svoje vrhunske proizvode obogatila atraktivnim sadržajem.
Predstavljanje ove aplikacije za Samsung Smart TV, proteklo je u društvu prijatelja Samsunga i TV Prve, poznatih lica ove televizije i predstavnika medija koji su imali priliku da prvi isprobaju i vide kako radi ova apsolutna novina na medijskom tržištu Srbije.
Zvezde Prvog glasa Srbije svojim nastupom upotpunile su veselu atmosferu na Kalemegdanskoj terasi.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Discovery Channel: Preživljavanje udvoje