tvoje lice zvuci poznatoTvoje lice zvuči poznato: Otkrijte ko će koga imitirati u 2. epizodi

Spektakl „Tvoje lice zvuči poznato“ počeo je prošle subote. Desetoro poznatih: Ana Kokić, Goca Tržan, Snežana Babić Sneki, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez, Đorđe Miljenović – Wikluh Sky, Željko Šašić i Aleksa Jelić zablistali su na raskošnoj sceni kao imitatori poznatih pevača i oduševili publiku sjajnim nastupima, maskama, koreografijom i pesmom.
Sledeće subote, 19. oktobra od 21čas, takmičari nastavljaju šou sa novim zadacima za imitaciju. Ana Kokić predstaviće se kao Pink, Goca Tržan zaigraće poput Dženifer Lopez, Sara će ovog puta promeniti pol i postaće Oliver Mandić, Sneki će se transformisati u Jelenu Karleušu, dok će se pobednica 1. epizode Tamara Dragičević pretvarati da je Severina.
I zadaci koji očekuju muške učesnike su podjednako zanimljivi i ni malo jednostavni. Skaj Vikler će potpuno promeniti muzički žanr, otići u romsku muziku predstavljajući nam Šabana Bajramovića, Boris Milivojević imitiraće Đoleta Balaševića, Knez – Josipu Lisac, Aleksa Jelić podsetiće nas na fantastičnog, ali prerano preminulog Tošeta Proeskog, a Željko Šašić na legendarni duet Dina Merlina i Vesne Zmijanac.
Svi oni će se potrudi da ostave što bolji utisak na članove žirija i ostale takmičare kako bi postali pobednici ove emisije. Šta mislite ko će od njih najbolje odgovoriti zadatku?

Povezana vest:  Prva Srpska Televizija kupuje podgoričku Pro TV