Lepi Brka sa ucenicima Ugostiteljsko-turisticke skole BeogradDijamantovi slatki zalogaji za decu bez roditeljskog staranja

Povodom Uskršnjih praznika kompanija „Dijamant“ odlučila je da mališane iz domova za decu bez roditeljskog staranja u Beogradu obraduje slatkim poklonom koji su za njih pripremili talentovani učenici Ugostiteljsko – turističke škole Beograd, školska radionica hotel „Palas“.
U restoranu „Pire“ organizovano je takmičenje na kom su tri tima mladih poslastičara te škole predstavnike medija poslužila tortama, koje su oni tom prilikom ocenili. Ujedno, predstavljena je i nova zvezda u „Dijamantovom“ portfoliju, margarin sa vanilom, kojem će se obradovati svako ko zna koliko su za dobar kolač važni detalji.
U prijateljskoj, veseloj i opuštenoj atmosferi, kao što i priliči predstojećem velikom prazniku, uz pomoć poznatog kuvara Lepog Brke, izabrana je najbolja torta po ukusu novinara. Slatkiši napravljeni od najkvalitetnijih sastojaka, među kojima su nezaobilazni Dijamantovi margarini Classic i Dijavit, odmah su planuli, a pobednička poslastica napravljena je naknadno i prosleđena mališanima iz domova za decu bez roditeljskog staranja.
„Uvek nas obraduje svaki vid pažnje koji naša deca dobiju od organizacija i pojedinaca, ali pravi domaći kolači nalaze se na vrhu liste najdražih poklona. Ova torta, poklon kompanije „Dijamant“, obradovaće 450 naših mališana i doprineće da sa svojim štićenicima provedemo Uskršnje praznike kako dolikuje,“ izjavila je psiholog Lidija Marković, predstavnica Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine.
Dijamant iz Zrenjanina rado organizuje akcije humanitarnog karaktera jer društveno odgovorno poslovanje zauzima visoko mesto u poslovnoj filozofiji zaposlenih.

Povezana vest:  Besplatni dermoskopski pregledi kože u Nišu