Diznijevi junaci od sutra u Areni

Miki_I_MIniKompanija DISNEY ON ICE predstaviće se publici po prvi put na našim prostorima sa predstavom na ledu koja nosi naziv: „MIKI I MINI čudesno putovanje“, i to u Beogradskoj areni od 04. do 06. decembra. 
Zakazano je 6 predstava, a premijera je 04. decembra u 18.30. Tri predstave odigraće se u subotu 05.12. od 11.30, 15 i 18.30 časova, a dve u nedelju 06.12. u 11.30 i 15 čaosva.
Ulazi u Arenu se otvaraju sat vremena pre početka svake predstave. Predstava traje 120 minuta sa pauzom od 20 minuta. Kada je reč o kartamana blagajni Beogradske arene ima raspoloživih ulaznica za sve termine, ali ne i za sve kategorije cena. Za sve one koji bi voleli da zabeleže ovu jedinstevnu prefstavu lepa vest je da je unošenje amaterskih fotoaparata dozvoljeno. I još jedna bitna informacija pre nego što krenete sutra u Arenu jeste da će u holu biti biće postavljena garderoba za odlaganje kišobrana i jakni.
Spektakl MIKI I MINI čudesno putovanje vodi publiku u avanturu punu zabave na čak četiri egzotične destinacije na kojima žive Diznijevi prijatelji. Turistički vodiči Miki i Mini, u pratnji svojih drugara: Paje Patka, Pate i Šilje, vode publiku kroz Diznijeve čuvene priče: Mala sirena, Kralj lavova, Lilo i Stič i Petar Pan. Arena će biti puna muzike i magije kroz svaku scenu, uključujući očaravajuće podvodno carstvo sa Ariel i Sebastianom, afričku avanturu u džungli sa Simbom i Nalom, havajski ples sa Lilo i Stičem, kao i put u stari dobri London sa Petrom Panom i Vendi.
Spektakl kompanije Disney On Ice: MIKI I MINI čudesno putovanje sačinjava internacionalni tim nagrađivanih klizača, odličnih koreografa i kompozitora, dopunjen poznatim pesmama iz Diznijevih crtanih filmova i popularnim numerama rokenrol muzike, što predstavlja uživanje za celu porodicu.

Povezana vest:  Svečano dodeljene modne nagrade Serbia Fashion Weeka

DISNEY ON ICE u brojevima: broj sati potrebnih da se postavi produkcija – od 8 do 10; broj sati potrebnih da se razmontira produkcija – od 4 do 6; broj predstava godišnje – oko 280; broj kamiona za dovoženje opreme – 14; broj kostima u predstavi – 220; broj mašina za pranje i sušenje veša koje se nose na turneju – 2; broj svetlosnih uređaja – 565; broj pokretnih reflektora – 54

Povezana vest:  Otvoren konkurs “Možemo i mi”