Dukatos novi ukusiNovi božanski ukusi Dukatos grčkog jogurta na policama
 
Nakon lansiranja President mladog kajmaka, jedne od najznačajnijih inovacija na tržištu mlečnih proizvoda u Srbiji, kompanija Somboled nastavlja da gradi kategoriju novog inovativnog proizvoda – jogurta grčkog tipa pod imenom Dukatos. Ove sezone idealni spoj kremaste i bogate teksture prepoznatljivog Dukatos jogurta i zavodljivih ukusa donosi miris mediterana u vaš dom.
Dukatos natur je kao prvi proizvod za veoma kratko vreme pokupio simpatije potrošača, a svi koji su do sada uživali u njegovom ukusu biće u prilici da iskuse sveže, pune ukuse novih Dukatos proizvoda. Osluškujući potrebe ljubitelja ovog najfinijeg jogurta, kompanija je otišla korak dalje, pa je pored jogurta sa ukusom badema i pistaća, kao i jogurta sa bogatim ukusom jagode, lansirala i pikantni Dukatos Tzatziki. Dva izvorna grčka ukusa, osvežavajući jogurt i tradicionalna tzatziki salata, obogatiće svaki letnji obrok i odvesti vas u domovinu grčkih bogova.
Dukatos jogurt pripada jedinstvenom grčkom tipu jogurta koji se zahvaljujući svojoj kremastoj strukturi može pripremati kao savršen umak ili dodatak jelima u kombinaciji sa drugim namirnicama, ili jednostavno konzumirati kao samostalni međuobrok.
Novi ukusi grčkog jogurta dostupni su u atraktivnim pakovanjima od 150g na prodajnim mestima širom Srbije.
Povezana vest:  Koncertom Iglsa počele svečanosti venčanja princa Alberta