Svilena marama SPHINXSpoj mode i umetnosti za vrhunski luksuzni stil

Najelegantniji način da postignete sofisticirani izgled je da svoje svedene modne kombinacije obogatite prelepim FreyWille modnim aksesoarom. Naš predlog je FreyWille gavroche marama koja predstavlja jedinstven spoj umetnosti i mode: naime izrađena je od vrhunske svile dok su za dizajn odgovorna joj dizajn podarila neka od najistaknutijih imena svetske umetničke scene kao što su Claude Monet, Gustav Klimt, Alphonse Mucha i drugi. Evo nekoliko saveta vrhunskih FreyWille stilista za dnevne i poslovne varijante i to uz korišćenje samo jednog (ali predivnog) modnog asesoara – oplemenite svakodnevni poslovni izgled predivnim FreyWille maramama.

Povezana vest:  Prednosti vežbanja koje niste ni slutili

Gavroche HW bČak i najklasičnija bela košulja izgledaće krajnje upečatljivo ukoliko je akcentujete umetničkim FreyWille gavroche maramama vezanim oko vrata.
Za casual varijantu savetujemo raspušten izgled – relaksirano vežite maramu oko ručke vaše omiljene torbe. Ta ista FreyWille gavroche marama koja čini vaš poslovni look upeglanim daće ležeran i fancy akcenat svakom casual izdanju
Ukoliko ste pak krenuli na nedeljni piknik ili šetnju po prirodi, savetujemo vam da FreyWille maramu iskoristite u svojstvu trake za kosu – na taj način čak ćete blistati čak i u najležernijim prilikama.
Sve ove predivne marame, kao i luksuzan nakit od emajla možete pronaći u ekskluzivnoj FreyWille galeriji na Terazijama br 26.

Povezana vest:  Ferguson zaradio skoro četiri miliona dolara na vinima