Doncafe Brazil Brazil Bus tura 1DA I VAMA ZAMIRIŠE BRAZIL
Doncafé Brazil kafa i Brazil tura za sve dame, tokom trajanja Svetskog prvenstva u fudbalu

Nova tradicionalna kafa, Doncafé Brazil, predstavljena je tokom jedinstvene Brazil ture pod sloganom „Da i Vama zamiriše Brazil“. U duhu aktuelnih dešavanja, svetskog fudbalskog prvenstva, ali i zbog toga što je Brazil sinonim za kafu izuzetnog kvaliteta, kreirana je limitirana serija Doncafé Brazil kafe, koja će se u prodajnim objektima nalaziti do kraja oktobra 2014. godine.

Doncafe-Brazil-Bus-turaDoncafé Brazil predstavlja novitet u segmentu tradicionalnih kafa brenda Doncafé, koji pruža savršenu harmoniju mirisa i aroma. Njenu mešavinu čini najkvalitetnija Santos kafa sa brazilskih plantaža, koja daje jedinstvenu intenzivnu aromu napitku.
-Trudimo se da pratimo svetske trendove, ali i da očuvamo tradiciju. Upravo Doncafé Brazil predstavlja jedan takav spoj. Mešavina najkvalitetnije brazilske arabike Santos i robuste pažljivo odabranog porekla, daje potpuni ugođaj ispijanju svake šoljice omiljenog napitka. Pored predstavljanja Doncafé Brazil kafe, ideja za Brazil turom potiče od želje da damama približimo čari ove daleke zemlje i pružimo im vreme samo za njih u periodu dok traje najveće takmičenje u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu – istakla je Olivera Jokić, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Strauss Adriatic.
Brazil bus tura je namenjena svim damama čiji su muškarci okupirani gledanjem fudbalskih utakmica. Ideja za ovakvim vidom promocije potiče od želje da i pripadnice lepšeg pola ovog leta osete duh Brazila. Otvoreni autobus će se kretati gradom po unapred planiranoj ruti u obliku mape Brazila, a ture će se održavati svakog petka i subote, od 13. juna do kraja Svetskog fudbalskog prvenstva. Ulaznica za nezaboravnu dvočasovnu žurku ulicama Beograda biće fiskalni račun kupljene kesice Doncafé Brazil kafe i široki osmeh, a sve zainteresovane dame mogu se informisati putem facebook stranice Ljubitelji kafe, putem e-maila [email protected] ili na telefon 060/454 61 22. Posetioce ove neobične vožnje očekuje bogat zabavni sadržaj, kako u autobusu tako i na stajalištima širom grada, pa će dame pored vruće šoljice kafe imati priliku da čuju više o majanskom horoskopu, uživaju u koktelima od kafe, druže se sa veselim voditeljem Srđanom Ivanovićem, ali i da dobiju brojne poklone.
Kompanija Strauss Adriatic, deo je kompanije Strauss Coffee koja u Brazilu poseduje četiri fabrike i pozicionirana je odmah iza lidera na brazilskom tržištu.

Povezana vest:  Pčele umeju da računaju i da prepoznaju lica