ICC RL2014 C8 LoRes Mockup ROBGSRBNove Palette nijanse visokog intenziteta koje ostavljaju dugotrajan utisak

Za dobar prvi utisak postoji samo jedna prilika. Već mnogo godina, žene širom Evrope svoje poverenje poklonjaju Palette Intensive Color Creme bojama za kosu, koje im pružaju posebno intenzivne, blještave nijanse kose koja ostavljaju trajan utisak. Sada, zahvaljujući najnovijoj inovaciji, najbolja evropska linija boja za kosu pomoći će ženama da ostave jači utisak nego ikada pre. Stručnjaci iz Schwarzkopfa i Henkela kreirali su vrhunsku formulu za Palette Intensive Color Creme kolekciju obogaćenu Ultimativnim Keratinom koji neguje kosu dok nanosi pigmente visokog intenziteta nudeći maksimalan sjaj boje i snažnu kosu koja izgleda zdravo – jednostavno nezaboravno.
Nova Palette Intensive Color Creme formula sa Ultimativnim Keratinom donosi boju visokog intenziteta – a kosa ostaje meka, glatka i zaštićena od izbleđivanja. Keratin je prirodna komponenta koja se nalazi u kosi, a koja formira zaštitni sloj ćelija oko svake vlasi pojedinačno. Održavanje zaštitnog keratinskog sloja pravilnim hidriranjem sprečava da vlasi budu ispucale i oštećene, a dodatni sloj keratina povećava otpornost kose kako bi ona bila zdravija – iznutra i spolja. Nova i unapređena Palette Intensive Color Creme linija neguje kosu tokom bojenja i čini je jakom, zdravom i sjajnom.
Nova kolekcija Palette Intensive Color Creme boja za kosu obuhvata 30 intenzivnih nijansi. Od ultra pepeljasto plave plave, bakarno narandžaste, intezivno crvene sve do plavo-crne, ova linija nudi spektar blistavih nijansi koje će garantovano ostaviti nezaboravan utisak. Ali to nije sve! Sada ova linija uključuje i šest modernih novih nijansi – tri blistave plave nijanse u skladu sa ovogodišnjim trendovima, i tri zavodljive braon nijanse za žene sa senzualnom stranom ličnosti.
Dve nove plave nijanse –Vanilla Blond i Rose Blond posvetljuju boju za do pet nijansi, a dok plava nijansa Platinum Blond nudi maksimalnu pokrivenost sedih i fantastičnu platinasto plavu nijansu koja će pomoći da se izdvojite iz mase. Tri nove tamnije nijanse –Chocolate Caramel, Brown Cherry i Dark Chocolate nude izvanredne senzualne boje i izuzetno sjajne lokne.
Zajedno sa svojom unapređenom formulom sa Utimativnim Keratinom, svih 30 nijansi u Palette Intensive Color Creme kolekciji oduševljavaju svojim modernim dizajnom koji privlači pažnju i garantovano ostavljaju snažan utisak.

Povezana vest:  Kontroverzna biografija Vorena Bitija