mikser kids-2014KONKURS ZA „MIKSER KIDS MARKET“
 
Letnji „Mikser Kids Market“ pod sloganom „Kofica i lopatica“, koji poziva na igru i druženje, održaće se u nedelju 29. juna u Mikser House-u (Karađorđeva 46).
Kulturna organizacija „Mikser“ poziva sve, velike i male, koji se bave proizvodnjom igračaka, garderobe, obuće, bebi opreme, konditorskih i drugih proizvoda namenjenih deci i bebama, kao i dečje igraonice i radioničare, da učestvuju na marketu.
Izlagači mogu da se prijave do četvrtka, 26. juna u ponoć, slanjem mejla na [email protected].
Prijava za „Mikser Kids Market“ treba da sadrži: ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda (linije) proizvoda, fotografiju proizvoda koji će biti izlagani uz prateći kratak opis i kontakt telefon, mejl, veb adresu (ukoliko postoji).
Mikser House će svim izlagačima obezbediti pultove prosečnih dimenzija 1,2 x 1,2 m.
Kotizacija za učešće na „Mikser kids marketu“ iznosi: 3500 dinara za kompanije, 2000 za male proizvođače i studije i 1000 dinara za izlagače „second hand“ robe.
Program „Mikser kids marketa“ obuhvata tri segmenta. „Spretni prstići u akciji“ su radionice za decu, a svi koji žele da drže radionice mogu da pošalju predlog sa opisom na imejl: [email protected].
„Trange-frange“ je deo za prodaju i razmenu izgustiranih igračaka, dok segment pod nazivom „Mali veliki umetnici“ predstavlja kutak u kojem deca prodaju sopstvene umetničke i ručne radove, nastale u okviru kreativnih radionica u Mikser House-u ili svoje radove koje donose od kuće. Deca izlagači ne plaćaju kotizaciju, ali je obavezna prijava putem imejla [email protected].
Ulaz na manifestaciju „Mikser kids market“ je besplatan za sve posetioce.
Povezana vest:  Viktorija Bekam: Tom Kruz interesantniji od nas