NDF aukcija Gemax-7523Prvi JLL humanitarni teniski turnir u Beogradu, sakupljeno 1,671,000.00 RSD za projekat „Školica života – zajedno za detinjstvo“

JLL jedna od vodećih svetskih konsultantskih kuća iz oblasti nekretnina sakupila je 1,671,000.00 RSD tokom humantirarnog teniskog turnira koji je igran 27. Septembra na terenima teniskog kluba Gemax – u Beogradu. Sav prihod namenjen je projektu „Školice života – zajedno za detinjstvo“ Fondacije Novak Đokovic, odnosno izgradnji novog vrtića u mestu Jalovik, Opština Vladimirci.
Teniski turnir,na kome su snage odmerili predstavnici kompanija: KPMG, GTC, Knjaz Miloš, MPC Properties, SBB, Erste Bank, Sportvision, Harrisons Solicitors, Karanović & Nikolić, Banca Intesa, TRS, Verano motors, Victoria Group, Airport City, Vip mobile, Babolat, K-Swiss i JLL, još jednom je pokazao da velike firme žele da daju svoj doprinos u rešavanju socijalnih problema, ovog puta da unaprede smeštaj najmlađih u jednoj od nerazvijenih srpskih opština.
Na premijernom JLL turniru finalisti su bili: Goran Aleksić, predstavnik kompanije Babolat i Thomas H. Villadsen, predstavnik kompanije MPC Properties.
Nakon turnira usledila je zabava „Charity Party“, tokom koje je organizovana lutrija i aukcija sa atraktivnim nagradama koje su obezbedile kompanije sponzori: Sportvision, Tikveš, XYZ Premium Fashion Store, Babolat, Falkensteiner Hotel Belgrade, K-Swiss, Hyatt Regency Belgrade, Verano motors, Zira Hotel i TRS. Program je vodio Dejan Pantelić. Najvrednija nagrada koja je prodata na aukcjiskom nadmetanju je bio Nadalov reket, koji je prodat za 470 EUR.
Aqua Viva, Tikveš, BIP i Ipanema Food su obezbedili svoje proizvode na zvaničnoj zabavi posle takmičarskog dela.
Ovaj humanitarni turnir podržale su i javne ličnosti iz sveta sporta, muzike i biznisa, a među njima Haris Džinović i Savo Milošević. Bili su prisutni i predstavnici upravnih odbora i direktori vodećih internacionalnih i lokalnih kompanija učesnika turnira.
U muzičkom delu programa, sve prisutne zabavljala je Bojana Stamenov.
Posle upeha prvog turnira, JLL će težiti da ova humanitarna akcija postane tradicionalna, a prikupljena sredstva biće namenjena za humanitarne svrhe i pomoć najugroženijima u Srbiji.

Povezana vest:  IVKO PONOVO NA FASHION WEEKU