Chipsos 150g classic rebrastiNovo od Štarka – Chipsos

Kompanija „Soko Štark“ koja posluje u sistemu Atlantic Grupe, kao proizvodjač sa dugom tradicijom u proizvodnji konditorskih proizvoda, proširila je svoju bogatu paletu proizvoda novom kategorijom – čipsom Chipsos!
Kvalitet i bezbednost su imperativi u procesu proizvodnje svih Štark proizvoda, pa tako i novog člana naše porodice – Chipsos-a. Pravljen od pažljivo biranih sorti kropmpira, odlikuje ga intenzivna žuta boja, pun ukus krompira, hrskavost i slasnost. Chipsos nije previše mastan niti slan, ali se zato zavodljivo topi u ustima pri svakom zalogaju!
Osim klasičnog ukusa slanog krompira, Chipsos se može naći i u ukusima pice, sira i pikantnih začina. I upravo taj njegov diverzitet predstavljen u mnoštvu ukusa otkriva još jednu njegovu važnu karakteristiku – druželjubivost! Jer, Chipsos je najukusniji kada se podeli sa drugima. Društvene igre, film, ćaskanje uz omiljeno piće, utakmicu ili izlet u prirodi – sve ima više smisla uz Chipsos. Svi znamo da su druženje i deljenje hrane oduvek bile osnovne odlike svih ljudskih društava, suštinski izraz poverenja i prijateljstva. A vi svog novog prijatelja, punog optimizma, topline i dobrih vibracija, možete naći baš u Chipsosu.
Ako je hrskavost ekvivalent svežine, onda je Chipsos ekvivalent kvaliteta. Kvalitetnog druženja i još kvalitetnijeg zalogaja.
Za intenzivnije druženje i uživanje uz zarazni ritam hrskanja!
Chipsos – Mnogos dobros!

Povezana vest:  Nova Bottega, sada i u centru grada Beograda