lord_of_the_dance_2Čuvena irska plesna grupa u Sava centru

 

Popularna irska plesna grupa “Gospodar plesa“ (Lord of the Dance) u okviru velike turneje u 115 gradova širom sveta, gostovaće 17. i 18. maja u Sava Centru, a zbog velikog interesovanja publike u toku su pregovori oko trećeg koncerta 18. maja, saopštio je danas SC.

Simpatični Irci, čiji ples najviše podseća na stepovanje, zbog karakterističnog zvuka koji proizvode zahvaljujući obući koja je najpribližnija klompama, kombinuju tradicionalni irski ples, mistično osvetljenje, atraktivne kostime i scenske efekte nastupiće u originalnoj postavci.

Povezana vest:  Beogradska Arena postala Kombank Arena

Igrače koji svojom energijom plene publiku širom sveta, koja ovacijama i aplauzima u trajanju i po 10 minuta iskazuje oduševljenje ovim nastupima,i dalje predvodi osnivač i vođa ovog pokreta zvezda Mihael Flatlej.

Kako je saopštio SC, menadžment ove popularne grupe nije imao nikakve posebne zahteve, osim strogog režima ishrane, i dostavljanje kompletnog menija čak dve nedelje pre nastupa.

Povezana vest:  Prvi „Vikend stripa" u Delta Cityju

Irski plesači insistiraju na određenim vrstama mesa, alternativi u vidu vegetarijanskog menija i zdravoj ishrani, a tokom boravka u Beogradu, žele da im u svakom trenutku budu na raspolaganju velike količine vode, sokova, čajeva i kafe, jer glavne zvezde tokom nastupa izgube i do 3 kilograma na težini.

U zvanicnom saopštenju irska plesna grupa je navela da nemaju praksu da probaju lokalne specijalitete, ali da su čuli za tradicionalnu srpsku kuhinju, pogotovo ćevape i da su spremni da probaju posle obaveza vezanih za nastup. Koncerti počinju u 20 časova, a ako se dogovori treći nastup 18. maja biće u 18 časova.

Povezana vest:  Formirana Inicijativa koja se zalaže za veću dostupnost lekova za pacijente u Srbiji

Karte za ovaj spektakl mogu se nabaviti na biletarnici Sava Centra i prodajnim mestima Eventima po ceni od 2.000 dinara za parter, 2.500 dinara za balkon i 3.500 dinara za vip mesta Sava Centra.