Mikser Kids market 2015

MIKSER KIDS MARKET U ZNAKU ZIMSKIH ČAROLIJA

Početak Nove 2015. godine obeležilo je pokretanje „Miksališta“, kao nove omiljene gradske destinacije, kako za odrasle, tako i za klince i klinceze, i novi početak još bogatijeg programa Miksera namenjenog najmlađima. Ovonedeljni Mikser Kids market održaće se u nedelju, 25. januara, od 12 do 20 časova i obeležiće početak nove dečije etape Mikser House-a.

Mikser Kids market će ove nedelje biti u znaku zimskih čarolija, a u skladu sa temom, svi posetioci marketa ostvaruju pravo na besplatan ulaz na Miksalište (klizalište na otvorenom u Mostarskoj ulici) tokom celog dana. Veliki i mali proizvođači igračaka, garderobe, obuće, bebi opreme, konditorskih i drugih proizvoda namenjenih deci i bebama, kao i kreativni radioničari, će se i ove nedelje predstaviti posetiocima, roditeljima i deci, a pored izlagačkog, pripremljen je i prateći program u vidu kreativnih radionica.

Povezana vest:  MUNJE NAD BEOGRADOM (FOTO)

Od 13 časova deca će imati priliku da nauče kako se prave šareni, mirisni i prirodni sapuni i da na kraju radionice rezultate svog rada ponesu kući. Radionicu vode stručnjaci iz Mia Mia Handmade kozmetike, učešće je 100 dinara, a prijave se vrše putem broja telefona 062 844 2 889. Udruženje Za Kulturu Pokreta Adja će od 15 časova na zabavan i kreativan način upoznati decu sa kulturom pokreta, kroz kombinaciju fiskulture, glume, vežbi imaginacije i koncentracije. Radionica je besplatna, a prijave se vrše putem mejla [email protected] ili broja telefona 069 315 04 02.
Izlagači na ovonedeljnom marketu su:
Škrabac , Aldes Studio, Soul Desire, Radionica Uma Til, MAMAMAYA, Synchrony Lab, KCMH brand by Bojana Kokar, Klupko Vune, Torbendzi i Babbitty Rabbitty, Mia Mia handmade cosmetics, Mašne Tide Up, Studio Adya, Blue Mare, Wouf, archiPlay, Qreativa SmoQvica, Piccola Officina, KlickerBox , Dragonfly Decoupage, Bubica, Pretty Dolls, Guga Džina, Šizika. Sophie la Girafe cosmetics, Jana , MalaMi, Dolphin Jewelry, Strikalica Dada, Nalle DreamCraft, Wanted designers, Lastish, Tra La La accessories, Inana , Medenjakov špajz, Mallina, Keti, Tatjana Živanović, Sweet Cake LZ, Fond B92, Master Mind.

Povezana vest:  Stručni skup ,,Novi izazovi u ishrani prvih 1.000 dana: Pogled u budućnost'' okupio više od 300 pedijatara iz regiona

Market je otvoren za posetioce od 12 do 20 časova, ulaz je 150 dinara (besplatno za decu do 6 godina), a kako bi zimske čarolije bile potpune, svi posetioci Mikser kids marketa ostvaruju pravo na besplatno klizanje na Miksalištu.